Jump to content

2013.12.08. *Dom omladine, Beograd* Kultur Shock, Seljačka Buna


VoivodBG

Recommended Posts

1475999_10153528249145201_553159426_n.jpg

 

S obzirom da se svojom bogatom koncertnom ponudom uvrstio u mapu evropskih muzičkih metropola, Beograd je domaćin još jednom sjajnom svetskom bendu, čija muzika je podjednako zanimljiva hipsterima i najtvrdokornijim metal fanovima.

 

Predvođen sarajevskim frontmenom Đinom Jevđevićem, koji je kao u holivudskim biografijama prešao put od ratnog područja do kultnog statusa u Americi, Kultur Shock nastavlja da ruši žanrovske barijere i svojim autentičnim zvukom pridobija armiju obožavalaca od Sijetla do Indonezije.

 

Kao i svi prethodni albumi koje je ovaj sekstet iz Sijetla objavio i najnoviji Tales Of The Grandpa Guru vol. 1 predstavlja pravo remek delo, koje će publika imati prilike da čuje na koncertu u Domu omladine, 8. decembra.

 

Kao predgrupa na velikom beogradskom koncertu, nastupiće Seljačka Buna.

 

Seljačka Buna svira samoproklamovani žanr agro-metal. U muzici Seljačke Bune dominira metal zvuk sa primesama klasičnog rocka, bluesa i ethna. Tekstovi su mahom humoristički, sa satiričnom crtom i blagom kritikom trenutnog stanja u državi i svetu. Bave se temama ljubavi, religije, narodne epike, te rock i pop stereotipa.

 

Kao svoje muzičke uzore navode: Tenacious D, System of a Down, DVDA, Electric Six, Faith no More, SMF itd.

 

Pretprodaja karata po ceni od 1000 dinara je na sledećim prodajnim mestima: Kafe Šikarica (Skadarska 22), Pinball Wizard Records (Makedonska 30) i Blagajna Doma omladine.

Edited by VoivodBG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lazo, nemoj se smejati, imaju oni veliko jezgro fanova ovde u Srbiji. Konkretno nikada nisam imao zelju da odem na koncert, ali od svakog ko je otisao na jedan, receno mi je da prave sou od svega i da dizu publiku na noge. Mozda svratim na ovaj, ako budem imao vremena. A i Seljackoj Buni je upala kasika u med. :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@vuk

nema na cemu stvarno, dobri ste bili, kapiram da ste imali vise vremena da bi bilo jos bolje.

 

@megadethovac

mislim da jesu, al' stvarno se vise ne secam sa sigurnoscu - cini mi se da su svirali jedan od tangoa cak, al' ni to vise nisam siguran. obicno ponesem tefter kad treba nesto da pisem, al' sad nisam, reko' ocu da se opustim malo.

Edited by Cyprian's apprentice

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jesu svirali Šejtan? I je li Boemsnka raspadija pobila ljude na glavu? :)

 

Свирали су Шејтана негде пред крај, чини ми се, а Боемску распадију као и остале песме је хипстер-екипа лепо искулирала, тј, нису се баш убили да нас подрже. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...