Jump to content

2013.12.08. *Mikser House, Beograd* E-Play Promocija Albuma Obični Ljudi


VoivodBG

Recommended Posts

Dugo najavljivan album sastava E-play pod nazivom “OBIČNI LJUDI” ugledaće svetlost dana 08.12.2013. godine! Istog dana bend će održati i koncertnu promociju u Mikser House!

 

Bend koji uspešno traje više od 10 godina rešio je da svoj četvrti album prvo predstavi publici uživo na svojoj koncertnoj promociji, a tek onda i na disku.

 

“Pozivamo sve naše fanove da dođu na koncertnu promociju gde će prvi put čuti uživo neke od novih pesama, a zatim staviti svoj CD primerak (koji će moći tamo da se kupi) u džep i poneti ga kući na detaljno preslušavanje” poručuje Maja Cvetković.

 

Ulaznica za ovaj promotivni koncert je CD E-play-a “Obični ljudi” koji će moći da se kupi na samom ulazu po ceni od 500 dinara.

 

O albumu:

 

Bend je krajem 2012. godine objavio singl “Hiljadu ljudi” i tom pesmom najavio pravac u kome će se kretati album “OBIČNI LJUDI”. Nakon toga usledili su singlovi “Iluzija” sa Matijom Dedicem, “Ljubica” i “Divan dan”. Od sastava E-play se sve očekivalo samo ne upliv u jazz. Medjutim, uz gostovanje Matije Dedica, oni su pokazali da mogu na vrlo simpatičan način da spoje dve vrlo različite stvari. Upravo zbog toga pesma “Iluzija” je pobrala mnoge simpatije slušalaca. Dok je pesma “Ljubica” bila samo još jedna potvrda starim fanovima da E-play definitivno vlada na terenu žustre energije i jasno izraženog stava, pesma “Divan dan” je definitivno najveći hit na albumu. Pored ovih singlova na albumu se nalaze I pesme Heroj, Ovde, Možda neko, Čoveče ne ljuti se I Sedmica (instrumental).

 

Na celom albumu Majine unikatne bas deonice ovoga puta je ispratio dobro poznati bubnjar Trut koji se na ovoj ploči prvi put oprobao u nekim novim ritmovim, dok je gitare potpisao Danilo Nikodinovski.

 

Kada smo kod žanra ovog album, bend ovaj album karakterise kao “akustičan drum and bass”, dok bi ga mi opisali kao savremena muzika sa ogromnom dušom.

 

 

Vidimo se u Mikser House-u!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Danas je to standard kod domacih bendova kada prave promocije. Divan dan ima dobre melodije i aranzmane, ali vokal je neslusljiv, da li je to zbog efekata koje koristi za njega, a i fali Biljanin vokal. njen glas je uvek bio melodicniji i vise sam gotivio pesme gde ona peva umesto Maje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bila je solidna svirka.

 

Standardno kašnjenje, jedno pola sata.

Zvuk nije štimao na nekim trenucima: Danilo je na jednoj stvari bio pojačan toliko da je zaglušio sve ostalo, Maja je upropastila "Ljubicu" falširanjem, Bojana nije bila pojačana na početku ili nije sebe čula na monitoru - to je brzo bilo ispravljeno . Ostatak je bio kul, jedino bi bilo efektnije sa drugačijim osvetljenjem, mnogo je ono statično za njih.

 

Bajaga je monstruozno glavat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ček', možda sam se i ja sada zajebao. :haha:

 

Jeste, bila je Kika, setih se, pobrkani lončići. Ona peva na jednoj pesmi na albumu, Bojana na tri, a obe se pojavljuju na "Divan dan", valjda sam zato pomešao.

 

Pakovanje je pristojan digipak, tri panela, sve po propisu.

Edited by Lou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bio je odličan koncert, nikada nisu bolje zvučali.

Trut rastura bubnjeve, samo je imao mnogo mali set.

Novi album je odličan,nema loše pesme.

Maji mnogo bolje stoji kratka kosa i lepša je sa kratkom kosom

 

 

 

Ko je stigao do 21;10 mogao je uđe za dž, bez kupovine diska.

Edited by Divlji Tigar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Više od polovine ljudi je svakako bilo na spisku.

 

Hajde da zađem i u izgled muzičara: meni Maja dobro izgleda sa kosom na bini, deluje kao uživa u dužini.

 

samo je imao mnogo set.

?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...