Jump to content

2014.04.26. *SKCNS Fabrika, Novi Sad* Urban & 4, Ti


VoivodBG

Recommended Posts

1149583_687267911315207_1338551074_o.jpg

 

 

Nakon izuzetnih nastupa u Fabrici gde je održan njegov prvi solo koncert u Srbiji, Damir Urban - jedan od najznačajnijih i najkaratkerističnijih hrvatskih rok muzičara u poslednje dve decenije, vraća se u Novi Sad. Urban&4 uživo Fabrika 26. april.

Karte za ovaj koncert mogu se nabaviti od utorka 18. marta u CD Šopu Mungos ( Zmaj Jovina 2 pasaž). Cena ulaznica u pretprodaji će iznosti 600 dinara, a na dan koncert 800 dinara.

Edited by VoivodBG

Share this post


Link to post
Share on other sites

pa da, uvek se karta za Urbana kreće tu oko 600-800 dinkića, jedino ga oni odraše sa 1500, a klub nikad gori za svirke nije postojao u BG-u

 

sa druge strane, Fabrika je prošli put bila :wub:

 

baš savršen prostor za Urbanov tip svirke

Share this post


Link to post
Share on other sites

mislim da niko nije rekao da nisu bitni, ja se bar ne secam.

jedino je ljudima bio nejasan tvoj principijelan stav da neces da ides na neke bitne koncerte ako je los zvuk sto podrazumeva da, s obzirom na ponudu kod nas, propustas vecinu znacajnih dogadjaja. pa im izgleda malo snobovski (meni licno ne izgleda nikako, niti me se tice), ali prihvati to ko musko sta te bole kurac sta drugi misle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne brinite se, peckam malo Talvija. :bigblue:

Ulete Talvi, kada si fanboy. :haha:

Kontam da ti je i poster negde u sobi, ili makar wallpaper na kompu.

Apropo cene karata, u NS je sve uvek jeftinije u odnosu na Beograd. Ali vredi se ponekada iscimati i otici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Kao podrška pred nastup Urban&4 u subotu 26. aprila, na scenu će izaći grupa "Ti". Grupa Ti je tokom prošle godine osvojila srca ljubitelja domaćeg zvuka, spremnih na upoznavanje novih dimenzija u koje nas uvode Ilija i Trajče, Makedonci koji su svoj kreativni potencijal udružili slučajnim susretom u zgradi Bigza 2012. godine. Ti je psihodelični pop duo koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski. Obojica rodom iz Makedonije, upoznali su se u Beogradu, u zgradi BIGZ-a, i u leto 2012. osnivaju grupu Ti. Probe imaju u dnevnoj sobi Ilijinog stana, gde Trajče svira elektronski bubanj, Ilija gitaru i bas sintisajzer, dok obojica pevaju. Muzika grupe Ti je puna pamtljivih i često sanjivih melodija Dunijeve gitare, punih i prijatnih bas deonica na sintu, sjajnog dvoglasa i jednostavnih hipnotičkih tekstova i Trajčetovih ritmova koji obuzimaju i stvaraju prijatnu atmosferu lenjeg kišnog popodneva provedenog sa suve strane prozora ili kasnog buđenja u danu bez mnogo obaveza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

opet savršen cert :wub:

 

ovaj čovek treba celog života samo u NS-u da ima koncerte, koliko mase se skupi i koliko je ta masa zapravo dobra, pravi atmosferu i peva ceo cert od reči do reči, neverica svaki put koliko ga vole ljudi tamo.

2 sata i 15 minuta, "Aroma Satanica" za kraj već po tradiciji izimprovizovana na preko 10 minuta uz dim i crvena svetla, transmisija iz nekakvog emotivnog pakla direktno. i najzad "Hirošima" lajv <3 savršeno, kao i uvek

 

e da, onu predgrupu treba zakonom zabraniti kakvo je to smeće

 

ponovo sam najstrašnije izdao metal i sve metalne ideale, odmah pored u Quarter-u horde metalne sa kosama i lancima, a ja elegantno u Fabriku, među normalan svet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...