Jump to content

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Swans new album, The Beggar, will be released worldwide June 23, 2023 on Young God Records/Mute. Formats include 2X LP, 2CD, as well as download and stream.

Stream Paradise is Mine now: https://youtu.be/HgtGHp2kfPQ

Pre-order signed copies of The Beggar form Young God Records: https://younggodrecords.com/products/the-beggar

Unsigned copies available via Mute in the UK: https://mutebank.co.uk/search?q=swans

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Ni meni nisu nesto legli novi Swansi, mislim da je konacno problem u trajanju. Ima tu raznih promena u zvuku u smislu da te pukne neka emocija, od totalne tmine, katarze, cak i spokoja, ali da me pitate koji deo sam zapamtio, ne bih vam mogao reci. Mislim da je Majkili stigao na kraj svojeg puta, iako i dalje nabadaju uzivo, i sigurno je COVID uticao da se ovako raspojasa, i prihvatanje toga da mu je jos malo ostalo na zemlji, mozda ne bi bilo lose da se iskulira sa albumima i da radi samo koncerte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bacio sam ti jos jednu preporuku koja je ok, za te muzicke potrebe.

Leaving Meaning. takodje nije ostavio neki utisak, svidja mi se sto su laganijeg tempa pesme, ali mislim da definitivno dolazi do zasicenja kada pokusava vec 6 ili koji album po redu, da prvo izbaci rane ogoljene demoe i onda tek napravi pesme oko njih. Svakako ce se ici na koncert, ali definitivno ostavlja trag da se hvata za slamke. 

Znam da nikad nece otici u udovoljavanje fanovima sa sviranjem starijih pesama, ali da nastavi do kraja zivota sa ovim kasnijim radovima i pesmama u raznim formama, ne bih se bunio i dolazio bih ponovo na koncerte. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 months later...

Auh, slušanje Swansa uživo bih mogao da uporedim sa trčanjem maratona, ima tu dosta zadovoljstva ali većim delom trajanja se pitaš šta ti je ovo koji kurac trebalo i boriš se sa samim sobom da stigneš do kraja, u ovom slučaju da odslušaš nastup do kraja. Nikad nisam bio neki fan benda, više su mi bili zanimljivi kao koncept nego što sam uživao u muzici (a znam da uživam u nekim tripoznim sranjima). Ovo od sinoć recimo 20% baš dobrog upadanja u trans (posebno kad bas svira ponavljajuću gruvi temu a bubnjar plete), 80% teški sadizam, pre svega drone momenti i manje više nesnosni vokal. Mislim da mi ih je dosta za narednih nekoliko godina. Inače, rasprodat DOB, dosta mlađeg (uglavnom ruskog) sveta koji su se sigurno pomamili počevši od The Seer na ovamo, efekat saune prisutan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

znate kako ljudi kad omatore i postanu dede krenu sa nekim maratonismim pricama koje imaju samo zarez a ne i tacku. e taj vajb (samo muzicki) imam sa swansima u poslednje vreme. rambling old man...

 

obozavam swanse inace.

 

ne mislim da ima nista nesluslivoljo, samo ne drzi paznju toliko (ovi koncerti u poslednje vreme)

 

nisam bio sinoc, pricam za ovu proslu turneju kad su bili kod nas i u okruzenju, ali sumnjam da se nesto previse promenilo

Edited by Uruk
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glavno pitanje, jel bilo glasno?

Ja zaboravio da uzmem kartu, nisam racunao da ce Rusi da ojade sve karte, mada nije mi ni krivo mnogo, novi album mi je meh, gledao sam ih vec 2 puta i mislim da mi je to dovoljno. Cuo sam na prvom koncertu Coward pre 10 godina na The Seer turneji i to mi je dovoljno bilo, sve posle tog nasilja mi je meh, lestvica je podignuta visoko tada, samo moze biti nize na dalje.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...