Jump to content

Fallujah


bradilko

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Odgledah ih malopre, sve me zivo boli jebote, klub pun i sutke maltene sve vreme u celom klubu ... Zvuk bio relativno dobar, mada je predgrupa Fit for an authopsy zvucala malo bolje, gitare su bile definisanije definitivno, a i generalni gruv. Fit su koristili Mesa Tripple Rects a ovi su na Kemperima nesto furali i bas je bila osetna razlika u tonu (losija kod Faludze).

 

Setlista Faludze sarena, blok prethodni album, blok novi, jedna sa EP, sve u svemu odlicno je bilo i opasno gruvanje. Usnimih Abandon, jedino tada i uspela atmosfera malo da se spusti.

 

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Čudan osećaj imam povodom novog albuma nakon prvih nekoliko slušanja. Definitivno je "komercijalniji" od svega do sada i ima nekako svetle note, nekako je pozitivan (jbga, to je ta reč) i naginje ka nekim melodic metalcore uplivima, ne baš najdirektnijim al čujem tu dosta Architects, Misery Signals i bendova tog tipa. Očekivao sam da vokal bude malo varijabilniji i nije lako navići se na ovakav viši registar nakon Alexovih monotonih ali adekkvatnih growl-ova. Na nekim deonicama čak zaliče na Deftones. Dosta je čudan smer ka kome su krenuli, najmekši njihov album, ali ima i dalje tu prepoznatljivog zvuka gitare i nekih baš opasnih rifčina i atmo sekvenci. Sviđa mi se kako je Andrew Baird prilagodio svoje bubnjanje novim okolnostima, definitivno je eklektičniji bubnjar nego što sam mislio. Za neku sigurniju ocenu albuma je rano, imam osećaj da će se ovo svideti Bradilku, a ostalima ovde baš i ne. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 years later...

Promenili su pevača i basistu (sad je tu Evan Brewer, sjajan basista, ex-Animosity, Reflux, the Faceless, a odličan mu je i onaj jedan solo album), novi album u septembru, a prvi singl zvuči 100 puta bolje nego bilo šta sa prošlog albuma, ima nade za ovaj bend da ponovo otkinu:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...