Jump to content

2015.04.25. *Dom omladine, Beograd* Woven Hand, Marriages


Talvi

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

siroti DEE je upravo dao verovatno najgori intervju u karijeri

 

http://www.24sata.rs/frontmen-wovenhand-a-za-24-sata-dacu-sve-od-sebe-da-se-dobro-provedete/9222

 

Oni će 25. aprila svirati u Domu omladine i to će biti njihov prvi nastup u Srbiji.

 

:facepalm:

 

Koje pesme najbolje vas najbolje opisuju?

 

 

:facepalm:

 

U šta najviše veruješ?

 

 

:facepalm:

Share this post


Link to post
Share on other sites

blago tebi, meni ovo bilo jedna od najglupljih svirki ikad :haha:

 

izgleda da je usao u neku fazu "rokana" za koju me niko nije upozorio, da sam znao ne bih isao.

 

znaci sve vreme mu bend drlja kao punokrvni rock bend, i kad prevedes njihovu muziku u taj stil, otprilike zvuci kao neki swans za siromasne/folk sisters of mercy.

 

jos na sve to, covek koji ima glas koji moze bez mikrofona da rusi zidove, skapira da je dobra ideja da sve vreme peva sa nekim mutnim efektom na glasu koji mu skupi sve kao kitu u hladnoj vodi. i jos se nista ne razanaje sta peva.

 

cak i kad su spustili loptu malo na pola krenuli neke tise stvar da svraju, nije hteo da se skine sa tog prokletog distroziranog mikrofona.

 

bolje da je snimio ovakav album pa da znam sta me ceka, nego je snimio dobar album u klasicnom WH stilu i onda preobradio uzivo u ovaj neki tvrdi stil i ubio svu dinamiku u svojoj muzici.

 

i jebem mater domu za ovo mlako valjevsko pivo. mora da sam mnogo zagrejan da pijem bio za overkill, nije mi jasno kako sam uspeo da se napijem od toga. valjda je bilo toceno i hladno tad.

 

sinoc je doslo do toga da pijem somersby na certu.

 

valjda cu se bolje provesti na ozricima. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omatorilo se. :cry:

 

Marriages, nažalost, ukačio poslednjih par minuta. Mnogo sam se potresao što je počelo na vreme, stoga je obezbeđen album. Nadam se da će ponovo svratiti, pa da se to overi kako valja.

 

Woven Hand nisam nikada detaljno preslušao diskografiju, malo sam izvrteo poslednji album. Fino ovo funkcioniše uživo. Ima dobru ekipu muzičara iza sebe, bubnjar je čist stoner-prog tip sa prelazima, a basista i gitarista su sipali gro rifova s onu stranu sna!

 

Suglasan sam po pitanju efekata sa mikrofonom, ubilo je draž u mnogim pesmama, ali očigledno je da ide ka nekakvoj sablasnijoj atmosferi koju želi da napravi u pesmama. Američki gotik.

 

Onaj solo bis sa bendžom, tu je trebao da peva sa čistim glasom, ali nekako je i to funkcionisalo i bio je razumljiv.

 

I nenormalno je koliko se čovek znoji, šta ima, 70 kila, ako i toliko. Uspeo je čak da natopi opremu sa istim i da napravi kuršlus.

 

Pored Earth-a, drugi koncert iz ove godine koji mi se baš dopao, i najverovatnije bih otišao ponovo da ih gledam uživo, ako svrate u blizini ili do nas.

 

 

P.S. Kakve su ono biblije i vrećice sa krstačama i kravama bile na Woven Hand merchandise štandu? Jel to neko pazario? :haha:

Edited by VoivodBG

Share this post


Link to post
Share on other sites

bolje da je snimio ovakav album pa da znam sta me ceka, nego je snimio dobar album u klasicnom WH stilu i onda preobradio uzivo u ovaj neki tvrdi stil i ubio svu dinamiku u svojoj muzici.

 

pa mislim da se na poslednja dva albuma jasno čulo da idu ka tom otežavanju svirke, naročito na ovom novom, obrni još jednom Hiss i Field Of Hedon recimo :D

 

meni savršeno odgovara što je bilo teško, ubili su jebeno, i onaj drugi bis Whistling Girl/Glistening Black je baš perverzija bio. i bilo mnogo ljudi što je sjajna stvar, + wh počeli u pola 10, najbolji tajming certa ikad :haha:

 

gitaristin Jane Doe backpatch objasnio mnogo toga haha

 

@vodovod: nisam puno zagledao ali mislim da je knjiga bila ono Black Of The Ink pakovanje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobro je bilo, mada meni oba ranija puta i u NS i Bgd bilo bolje.

Super sto je sve pocelo na vreme, ali sam zato jedva stigao na pocetak WH.Marriages propustih na zalost. Organizator je mogao makar na fb eventu da napise satnicu; nije obicaj da koncerti u bgd pocinju u 8,pola 9.

Ne znam odakle toliko iznenadjenje sa ovim "mikrofon" efektima WH-tako peva vec neko vreme.Set lista je bila bas dobra, oni su bas usvirani, cak 2 bisa(valjda bese dva?)...sasvim dobro. Da ne gledah Mono koji dan ranije mozda bi mi bio i najbolji koncert ove godine u Bgd :bigblue:

Merch odlican; pored WH mercha-pazarih i onu Marriages majcu sa sveštenicima, best shirt ever!! :da:

Edited by Mickey mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marriages su bili totalni smor pa sam izasao na hodnik posle druge pesme i umro od dosade dok nisu zavrsili. Ni Red Sparrowes nesto ne gotivim pa mi ni ovo nije leglo.

 

Woven Hand su mi 100x bili bolji pre par godina u Domu. Sinoc kao da sam gledao drugi bend - kao neki indijanski SWANS. Istina, prze k'o besni ali nesto mi nije selo (iako sam ovih dana u krljackom stoner raspolozenju). Verovatno zbog loseg zvuka. Dejvida sam jedva cuo. Efekat za vokal mu nije los ali smori kada je ukljucen sve vreme. "The Refractory" je apsolutni hit i vredelo je otici samo zbog te pesme. Veliki plus zato sto je pocelo na vreme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ordy garrison bog. ne pamtim kad sam gledao poslednji put bubnjara sa tako ukusnim aranzmanima

 

bolji je bio ovaj cert od onog u pesti prosle godine, bolji vajb je bio. i drugi bis je bio bas kuriozitet, cisto sumnjam da se to desava na drugim mestima

 

ne znam koliko se videlo iz publike ali momenat sa gremlinima u pedalama i napajanju, kada je bacio onaj svoj sal preko pedala da sjebe crnu magiju, prajsles :D

 

trivia - pohvalili su veceru u tri sesira, kazu najbolja hrana na turneji ubedljivo

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...