Jump to content

2015.07.22. *Dom omladine, Beograd* Black Label Society


bo88gdan

Recommended Posts

Heavy Sludge Groove Metal lokomotiva konačno stiže u Srbiju da održi jedan od svojih nemilosrdnih koncerata! Predvođeni jednim od najuticajnijih gitarista današnjice Zakk Wylde-om bend je već posetio naše krajeve u sklopu festivalskog nastupa, ali ovoga puta svoje fanove će obradovati punim, samostalnim koncertom u beogradskom Domu omladine 22. jula.

blacklabelsociety_banner.jpg

Nije potrebno posebno nabrajati veličinu imena benda koji bukvalno hara svetskom Metal i Rock scenom. Uvek u samom vrhu, uvek aktivni i atraktivni BLACK LABEL SOCIETY definitivno važe za jedan od najprestižnijih metal bendova.

Ulaznice za koncert do 15. februara stajaće 2000 dinara, a nakon toga ćete moći da ih kupite po ceni od 2600 dinara. Na dan koncerta, ulaznica će stajati 3000 dinara. Pretprodaja startuje 14. januara na sledećim prodajnim mestima: Felix (Beograd), Mungos (Novi Sad) i mreža Eventima

 

Last.fm event

Edited by VoivodBG
ime naslova, prvi post

Share this post


Link to post
Share on other sites

Стварно јесте нагомилано доста добрих догађаја за прву половину године. Само треба паре уштекати. Фала курцу биће неких новаца за осамнаести рођендан

:mhihi:

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne zanima me BLS, ali je jul realno najrizicniji za certove. Pola ljudi nije tu, dobar deo ce ici na EXIT i Motorhead malo pre toga. Samo da organizatori ne podivljaju previse s bendovima pa onda opet nista da nemamo dve-tri godine. Mada ono, nadam se uspehu svakog certa, samo sto zivlja scena da bude :da:

Edited by Srlandand
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nema sta da se kritikuje, evo jedna pohvala od mene za odlicno uradjen promo banner, vidi se u prvom postu na ovoj temi, sve sa pozadinom u stilu Zakove gitare. Nisam ironican, nego zaista mislim da je cool banner ili plakat, sta vec.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...