Jump to content

2015.06.29-30. *Kombank Arena, Beograd* Belgrade Calling: Judas Priest, Helloween, Toto, Steel Temple


LazaGNR

Recommended Posts

Vidim da je tema baš "hot". Elem, imam jedno pitanje, pa ako neko zna. S obzirom da je najavljeno da će fan pit biti štampan u količini od svega 1.000 karata, a da je u međuvremenu došlo do promene lokacije, interesuje me hoće li on biti proširen? Naravno, ovo me zanima najpre zbog činjenice da nisam još kupio kartu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa, za Ušće mi je nekako malo 1000 ljudi u fan pitu...Eto, to mi prvo na pameti. S druge strane, neka procena je da ne bi ovde došlo više od 10.000 ljudi, ako uzmemo u obzir cene karata, činjenicu da su JP svirali pre četiri godine i to u koncertnoj (dužoj) varijanti, nego što će ova sad biti i sl.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Тикет у покету, фан пит. :obrv:

Ако је пуштено само 1000 комада за фан пит и ако га још има, онда ће ово бити слабија посета од очекиване...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Judas Priest i Toto se sele u Kombank arenu

Poštovani,

Obaveštavamo vas da smo, u dogovoru sa menidžmentom bendova, odlučili da oba eventa koji ove godine čine Belgrade Calling Festival 2015 - Judas Priest + Helloween 29.06. i Toto 30.06. prebacimo iz open aira na Ušću u zatvoreni prostor Kombank arene.

 

Za to postoje dva razloga - prvi i osnovni je što dugoročna vremenska prognoza za Beograd najavljuje konstantne kiše do kraja ovog meseca,što rapidno utiče na neodlučnost publike.

Razlog broj dva je što se u međuvremenu javio veliki broj fanova koji traži mesta za sedenje na oba koncerta, što nismo bili u mogućnosti da ostvarimo na Ušću.

Stoga smo u dogovoru sa menidžmentom sve tri grupe - Judas Priest/ Helloween i Toto - rešili da zbog apela i komfora publike prebacimo koncerte u Kombank arenu.

Ovo je finalna odluka i neće više biti promena lokacija Belgrade Calling Festivala 2015.

 

Kupljene ulaznice za koncert TOTO za kategorije Parter/ Fan Pit ostaju iste i ne treba da se menjaju. Iste se još uvek mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima. U prodaji je nova kategorija ulaznica - TRIBINA(SEDENJE) po ceni od 3.400,00 dinara. VIP ulaznice za TOTO koncert su rasprodate.

 

Kupljene ulaznice za koncert JUDAS PRIEST & Helloween za Parter/ Fan Pit ostaju iste i ne treba da se menjaju. Fanovi koji su kupili GOLDEN PARTER mogu ih zameniti za sedenje i dobiti nazad 500,00 dinara na prodajnom mestu gde su kupili ulaznice. U prodaju su i ulaznice za TRIBINU (SEDENJE) po ceni od 3.400,00 dinara.

 

Sve ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima ili putem www.eventim.rs , kao i na blagajnama Kombank Arene.

 

 

Znači, biće prazno :/

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Za to postoje dva razloga - prvi i osnovni je što dugoročna vremenska prognoza za Beograd najavljuje konstantne kiše do kraja ovog meseca,što rapidno utiče na neodlučnost publike.

Razlog broj dva je što se u međuvremenu javio veliki broj fanova koji traži mesta za sedenje na oba koncerta, što nismo bili u mogućnosti da ostvarimo na Ušću."

 

:lol::seronja:

Share this post


Link to post
Share on other sites

to su JP fanovi neka gospoda pa se mora sedeti, k'o da Laibach gledaju jebo te sunce

 

ili to možda zbog godina :obrv:

Kontam da je to eufemizam za ne možemo da otplatimo ušće. A ako je neko stvarno tražio, to su kontam gospoda koja gledaju Toto.

(Ništa protiv Toto, naravno)

Edited by StarbreakeR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam još išao na koncert kojem je lokacija dva puta promenjena. :haha: Uzimanje neodlučnosti publike kao argument čini mi se da ukazuje na to da prodaja karata ne ide sjajno. Ali arena je to, može da se pomeri bina napred koliko god čovek poželi, sećam se da je Steve Vai svirao u pristojno popunjenoj polovini arene. :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

to su JP fanovi neka gospoda pa se mora sedeti, k'o da Laibach gledaju jebo te sunce

 

ili to možda zbog godina :obrv:

 

Jbg, ja sam na neke svirke i koncerte isla kad ustanem u 5, odradim smenu na poslu (sve vreme sam u pokretu), trcim na prevoz i stojim do voza u 3 za nazad. Stignem kuci oko 5 ujutru. Nije bas prijatno.

Mozda bi i neka trudnjaca isla na koncert a ne moze da se gura u masi. Svako ima svoje razloge za sedenje ili stajanje a ovde se vecito sve osudjuje u startu.

  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...