Jump to content

2015.06.26-27. *Ada Ciganlija, Beograd* Rockaway Lake Festival


Talvi

Recommended Posts

Festivalska groznica polako ali sigurno trese Srbiju, a nešto opako se kuca za kraj juna meseca u Beogradu. Kao što smo vam to ranije najavili, festival ROCKWAWAY LAKE zakazan je za 26. i 27. jun tekuće godine, a za sada su potvrđeni nastupi bendova kao što su BUZZCOCKS, IRON REAGAN, DEFEATER, RYKERS, MAD SIN, VIOLENT CHAPTER,HARDFACED, LAST HOPE, SHOPLIFTERS i PUNKREAS.

agnostic_front.jpg

Malo pre smo dobili informaciju koja se tiče nastupa još 3 benda, a jedno ime se svakako izdaja od cele liste. Legendarni sastav AGNOSTIC FRONT će biti još jedan hedlajner ovog festivala, a pored njih, najavljen ne nastup bendova DOT THE EYE i PRILIČNO PRAZNI.

Ulaznice za ovaj festival pretprodaji po ceni od 2500 dinara za jedan dan ili 4000 za oba dana mogu se kupiti putemprodajnog sistema Gigstix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zbog čega bi se pretvorilo u fijasko?

 

Jesu Beograđani poznati kao prevaranti, ali ipak nismo svi toliko novi u organizaciji koncerata i festivala.... Biće ovo ok, mada sam od dosta viđenijih hc/punkera iz NS-a čuo da neće ići zbog 1. skupe karte, 2. gledao sam već sve i 3. neću u Beograd (moje omiljeno :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam msilio nista zlobno,cisto razsmisljam,suvise dobro zvuci da bi bilo istinito!Sto se mene tice,ne mora niko ni da dodje,mada bi onda organizator bio u problemu,a mozda i ne,verovatno su u tu pricu ukljuceni neki sponzori,a mozda i ne.Ustvari,jel se zna ko zapravo organizuje ovaj festival,i odkud to da je bas ovog muzickog usmerenja,to me jos vise cudi,u celoj ovoj prici!U svakom slucaju,videcemo do juna kako ce sve teci oko organizacije!Vidim da su i Exploited na turneji,mozda i oni banu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poštovani bendovi iz Srbije, ukoliko ste zainteresovani za učešće na ROCKAWAY LAKE festivalu ovo je prava prilika za vas! Sa ponosom predstavljamo ROCKAWAY LAKE BATTLE OF THE BANDS takmičenje.

 

Ukoliko ste zainteresovani , i bavite se autorskim radom,a svirate punk, hardcore, metal ili bilo koju podvrstu navedenih stilova, molimo vas da vaše prijave dostavite na:

[email protected]

Prijava mora sadržati sledeće:

- jednu autorsku pesmu po vašem izboru u WAV formatu

- tekst pesme

- kratku biografiju i sliku benda

- link ka vašem oficijalnom sajtu ili Facebook stranici

Pravila su jednostavna:

Pesme će uz vašu saglasnost biti postavljene na našem bandcamp-u. Dve pesme sa najviše preslušavanja biće proglašene kao pobedničke. Bendcamp prati preslušavanje pesama, a samo pesme koje su preslušane od početka do kraja ulaze u igru. Delimično preslušavanje neće se bodovati.

Prva dva benda sa najviše preslušavanja imaće priliku da zasviraju na ROCKAWAY LAKE festivalu ove godine!

Rok za slanje prijavljivanje bendova je do 01. Maja 2015. a pobednike ćemo objaviti u Ponedeljak, 01. Juna, tačno u podne. Na vama je da pozovete svoje fanove prijatelje i poštovaoce da vam pomognu da zasvirate. Puno sreće!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Poznat po svojoj istoriji negovanja urbanih (sub)kultura, Beograd konačno dobija festival kakav zaslužuje! Po prvi put na Adi Ciganliji, ROCKAWAY LAKE okuplja najznačajnije izvođače savremenih gitarskih žanrova.

 

Orijentisan ka tvrđem zvuku, „line up“ uključuje: SHAM 69

(UK), BUZZCOCKS (UK), THE GODFATHERS (UK), AGNOSTIC FRONT (SAD), IRON REAGAN (SAD), MAD SIN (Nemacka), RYKER’S (Nemacka), DEFEATER (SAD) ); uz veliku regionalnu i lokalnu podršku: Don Gatto (Mađarska), Last Hope (Bugarska), Vendetta (Bugarska), Hardfaced (Makedonija), SMUT (Makedonija), Free Ride (Hrvatska), Urban Instinkt (BIH), Punkreas (Crna Gora), Shoplifters (Novi Sad), Neprijatelj Prelazi Zeku (Novi Sad), Prilično Prazni (Beograd), Dot the Eye (Beograd), Violent Chapter (Beograd), Technicolor Lies (Beograd)…

 

Očekuju vas i nastupi pobednika Rockaway Lake Battle of the Bands takmičenja, DJ setovi, tattoo booth sa gostujućim majstorima tetovaže, Monster Energy Chill Area, band merch, gostujući Koktel Bar Kultura, klopa i piće po uobičajenim gradskim i promotivnim cenama...

 

Muzički program se odvija naizmenično, na dve bine, čime je omogućeno da nikako ne propustite svoje omiljene izvođače, a kapije su otvorene za posetioce već od 14 časova.

 

Karte u pretprodaji po ceni od 2.500 i 4. 000 RSD možete kupiti preko Gigstix prodajne mreže, u svim većim Corner Shop-ovima i knjižarama Vulkan, kao i preko sajta www.gigstix.com.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...