Jump to content

2015.04.09. *Monsun, Beograd* Kanda Kodža i Nebojša, Ilija Ludvig, DJ Iron, DJ Coyote


Lou

Recommended Posts

xer2x0.jpg

 

U susret četvrtom izdanju Resonate festivala, zagrevamo se u Monsunu.

 

Kanda Kodža i Nebojša, poznati beogradski bend, koji promoviše poslednjih meseci svoj album ''Volja za noć'' ovom prilikom će prvi put svirati u našem klubu.

 

Ilija Ludvig, beogradski kant-autor, koji je poznat po beskrajno zanimljivim nastupima, takođe prvi put nastupa u Monsunu.

Zajedno sa DJ podrškom koju za ovu priliku čine Coyote i Iron uvode nas u uzbudljivi program Resonate festivala, koji će uzdrmati Beograd tokom 6 festivalskih dana i noći!

 

Savremene tehnologije i nove tendencije u muzici, napredna misao i rokenrol ideologija!

Koncertom u klubu Monsun, Resonate 2015 predstavlja delić onoga što nas očekuje od 13. do 18. aprila na različitim lokacijama u Beogradu.

 

 

Karta ce se kupovati na ulazu kluba i cena ce iznositi 500rsd.

 

 

Last.fm event

 

Facebook event

Edited by Lou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Još jedan precizan pad sistema

 

Haos od svirke, Oliver je bio posebno priseban i odvaljivao kvalitetne fore, tek na pretposlednjoj pesmi ga je uhvatila cirka. Iznenađujuće dobar živ zvuk u onom hangaru, malo je bilo brljivo na prve dve pesme, pa se izoštrilo, standardno... kao i spisak pesama, nije bilo iznenađenja. OSIM - meni nepoznate regge numere (jer nesam školovala), a koju su Oliver i Kojot otpevali kao bogovi. "All the colors of the skin" je jedna od glavnih rečenica, ali me Google ne voli, biću zahvalan onome ko me uputi. U njihovom aranžmanu je zvučalo do jaja. Kojot se još jednom popeo na binu za vreme "Štastopojo" koju je bila za bis, tada je tu bio i Marko Gangbanger koji nije znao ono malo reči, pa se tek kasnije pohvatao. Produžili su pesmu improvizacijom, Kojot je kao pravi MC skontao da nabaci neke svoje reči, pravo iz "Foundation", žurka za kraj. Izbacili su "Ahead There" iz redovnog repertoara, da dodam.

 

Ali kada su počeli tu regge stvar, zigovatelj se okreće ka basisti i svira sa njim dok ovaj ne uhvati liniju kako treba. :haha: Još je nešto i dobacivao tačno pre nego što su počeli, kao da nije hteo da je svira. Pod hitno da leti. Jedini plus na ovoj svirci je što j preskočio svoj narandžasti duks.

 

Majstor za osvetljenje - majstor. Ko god da je bio, zna kako se radi posao. Retka pojava kod nas.

 

Tačno sat i po vremena svirke, meni dosta. Još samo "Tajne letenja".

Edited by Lou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislim da je samo svoju pljosku ispraznio i popio jedno piće koje mu je neko poslao, znaš ti koliko se "fore" pretvore u FORE. Ništa pilule, ništa klaćenje, fala kurcu, možda ga Kojot vuče na svoju stranu malo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...