Jump to content

Recommended Posts

tumblr_n0ixeijDHl1t09qtyo1_1280.jpg

 

 

Ana Ćurčin je mlada kompozitorka iz Beograda. Izvodi originalne pesme na engleskom, a njen zvuk ima elemente indi roka, i američkog folka. Solo ili sa pratećim bendom, Ana je aktivna od 2012 godine. Upravo prikuplja sredstva za završavanje svojeg prvenca. Putem bandcamp-a, izbacila je skice istoimenog albuma, ali u ogoljenoj solo varijanti, pa ako vam se sviđa podržite.

 

a0674122958_2.jpg

 

 

Sketches of belonging 2015

 

 

 

Dragi slušaoci i prijatelji,

 

Predstavljam vam skice nekoliko pesama za album koji upravo snimam i za koji je sigurno da će izaći dok ne stignu najveće vrućine ove 2015. godine. Svi smo nervozni što sve ovako dugo traje, ali postoje dobri razlozi za to - uglavnom finansijske prirode.

Ipak, pesme su spremne, neke sviram sama, neke sa novim bendom. Dobijaće i razne live forme, dosta radimo na svemu tome. Dok ne budu gotove studijske verzije pesama sa kompletnim aranžmanima, puštam vam sirove verzije sa gitarom i vokalom. Uostalom, tim redom je išao i moj rad tokom protekle dve godine.

U međuvremenu, pozivam sve koji su raspoloženi da pomognu da ubrzamo završetak ovog albuma. Voleli bismo da okupimo prijatelje koji žele da podrže našu muziku i “Americana scenu” uopšte u našem regionu. Smislili smo i svašta nešto kako bismo pokušali da vam se odužimo - od ulaznica za svirke, stvarčica koje smo dizajnirali, do konkretnih primeraka albuma (čim izađe).

Za više informacija pogledajte: anacurcin.com/support

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...

Za promenu oduševljen nečijim albumom prvencom. Pogotovo što ovo uopšte nije klasičan country folk, ima čak i nekih ambient, eteričnih momenata. Plus, stavljam ruku u vatru, ali ovo je jedno od najbolje produciranih izdanja, svaki instrument diše, i još kada preko toga prođe njen vokal, ma da se smrzneš čoveče. Obratite pažnju na Anu. Ako već nećete na Stray Dogg-a. ;)

Edited by VoivodBG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...