Jump to content

Recommended Posts

tumblr_n0ixeijDHl1t09qtyo1_1280.jpg

 

 

Ana Ćurčin je mlada kompozitorka iz Beograda. Izvodi originalne pesme na engleskom, a njen zvuk ima elemente indi roka, i američkog folka. Solo ili sa pratećim bendom, Ana je aktivna od 2012 godine. Upravo prikuplja sredstva za završavanje svojeg prvenca. Putem bandcamp-a, izbacila je skice istoimenog albuma, ali u ogoljenoj solo varijanti, pa ako vam se sviđa podržite.

 

a0674122958_2.jpg

 

 

Sketches of belonging 2015

 

 

 

Dragi slušaoci i prijatelji,

 

Predstavljam vam skice nekoliko pesama za album koji upravo snimam i za koji je sigurno da će izaći dok ne stignu najveće vrućine ove 2015. godine. Svi smo nervozni što sve ovako dugo traje, ali postoje dobri razlozi za to - uglavnom finansijske prirode.

Ipak, pesme su spremne, neke sviram sama, neke sa novim bendom. Dobijaće i razne live forme, dosta radimo na svemu tome. Dok ne budu gotove studijske verzije pesama sa kompletnim aranžmanima, puštam vam sirove verzije sa gitarom i vokalom. Uostalom, tim redom je išao i moj rad tokom protekle dve godine.

U međuvremenu, pozivam sve koji su raspoloženi da pomognu da ubrzamo završetak ovog albuma. Voleli bismo da okupimo prijatelje koji žele da podrže našu muziku i “Americana scenu” uopšte u našem regionu. Smislili smo i svašta nešto kako bismo pokušali da vam se odužimo - od ulaznica za svirke, stvarčica koje smo dizajnirali, do konkretnih primeraka albuma (čim izađe).

Za više informacija pogledajte: anacurcin.com/support

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za promenu oduševljen nečijim albumom prvencom. Pogotovo što ovo uopšte nije klasičan country folk, ima čak i nekih ambient, eteričnih momenata. Plus, stavljam ruku u vatru, ali ovo je jedno od najbolje produciranih izdanja, svaki instrument diše, i još kada preko toga prođe njen vokal, ma da se smrzneš čoveče. Obratite pažnju na Anu. Ako već nećete na Stray Dogg-a. ;)

Edited by VoivodBG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...