Jump to content

2015.06.20. *Ušće, Beograd* Smak


Recommended Posts

Grupa SMAK će prirediti spektakl u Beogradu 20. juna 2015. godine, na Ušću.

Grupa će na Ušću nastupiti u kompletnoj postavi na čelu sa osnivačima ,a to su: Radomir Mihajlović Točak-gitara, Boris Aranđelović - vokal, Slobodan Stojanović Kepa - bubnjevi, Zoran Milanović - bas gitara.

Uz njih nastupiće i novi članovi : Dejan Najdanović Najda - vokal, Mikica Milosavljević - gitara, Dejan Stojanović Kepa jr. - bubnjevi, Dejan Zdravevski - klavijature, Filip Milanović-bas gitara.

Ulaznice za ovaj koncert biće u prodaji od 30. marta i to po ceni od 1500 dinara za parter i 2000 dinara za fan pit.

 

10458470_641231692644526_8592009356599934604_n.jpg?oh=71c53435d5085cc64e013086dd1c383c&oe=55C1CF85&__gda__=1439177711_3c5f8632eb33fea623d106613ecd5e1e

  • Upvote 1
  • Downvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ide se na ovo, naravno, korektne cijene, samo nikako da uzmem kartu. Sudeći po ovim najavama, uveliko bi trebalo da su u prodaji, mada ne sjećam se da sam negdje po gradu viđao reklame, bilborde isl.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Pa dobro, Najdi je cini mi se sinoc dato manje vremena nego u Areni prosli put, a opet mi je sinoc ostavio bolji utisak nego onda, tako da je sve u svemu njegova tacka bila podnosljiva. Cak je i "Juzni voz" otpjevao bolje nego u Areni.

Inace je koncert bio strasno dobar, perfekcija skoro u svakom pogledu. Koncert iz Arene meni licno ostaje nekako bolji, drazi, vise sam emocionalno bio pogodjen tim koncertom nego sinoc, vise sam bio zagrijan za taj koncert, ali kada bi se posmatralo objektivno, sinocnji koncert bi cak bio i bolji, sve je djelovalo dosta sredjenije, kompaktinije, manje muzicara se mijenjalo na bini.

Sinoc je izostao "Ulazak u harem", ali je zato na repertoaru bio "Zasto ne volim sneg" i Dado Topic himself kao specijalni gost.

Na Uscu masa naroda. Na TVu kazu da je bilo 20000 ljudi.

 

Jos samo da je neko rekao Borisu Arandjelovicu da mu one roze cvike u kombinaciji sa bajkerskim koznim outfitom ama bas nikako ne stoje. Kad bi ga prikazali u krupnom planu, poprilicno je djelovao karikaturalno, barem meni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ako ćemo realno, najda je sinoć najtačnije pevao, bez obzira što nisam neki obožavalac njegovog načina pevanja, niti njegovog boravka u smaku, 'zašto ne volim sneg' nikad nisam voleo, ali dado je bar na trenutak nadomestio odsustvo frontmena, nešto što smak nikad (nažalost) nije imao. Boris je uspeo da izvuče neki max iz svog glasa, bilo je produvavanja glasnih žica, ali dobro, dešavalo mu se to i dok je bio mnoooogo mlađi, tako da svaka čast. Bas gitara mi je u pojedinim pesmama zvučala konfuzno, a u nekim drugim savršeno, kepa jr & sr. perfektno, a Točak je bio i ostao bog gitare, rame uz rame sa svetskim velikanima.

Zamerke na račun organizacije: ulaza, zvuka i konfuznog videa pred početak - prvo odgovarajući snimak dolaska (točak u limuzini (???), bajkeri, pa onda odjednom nešto škljocne i na video bimu se pojavi: ALOGIA 2000. - šta koji moj? i onda kao u rikverc svi (po nečijem izboru) bendovi preko sunshine, eyesburn...do silueta, crnih bisera...ne shvatam stvarno šta je to).

I takođe logo SMAKA sa onim 'moto klub' - koj kur???

 

evo snimak gde ima i taj ''uvod''

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahah, e jeste, onaj intro sa redanjem bendova je ispao onako... malo bezveze :lol: Ajd ono kad se oni voze u limuzini i dolaze na mjesto koncerta mi je djelovalo bas ok, i neki strani bendovi prave tako neki video intro pred pocetak koncerta, ali zato ono nabrajanje bendova od 2000. pa unazad je bilo promasaj, ponajvise zbog navodjenja godina. Nisam mogao da razlucim sta predstavljaju godine. Bilo da su htjeli da oznace godinu nastanka nekog benda, godinu objavljivanja prvog albuma ili godinu kad su bili na vrhu slave - napravljeno je puno gresaka. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...