Jump to content

2015.10.23. *Dom omladine, Beograd* Leprous, Sphere, Rendezvous Point


Talvi

Recommended Posts

Kuruzu oduzeti telefon pre svega.

 

Ukratko utisak. Kao neko kome se ne dojme previše poslednja dva Leprousa, bilo jako super. Voleo bih da ih gledam nekad u nekom ljudski prostoru sa ljudski zvukom. Nije bio zvuk ne znam šta loš, ali jes bilo poglasno.

 

Vrhunci koncerta The Price i Forced Entry.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posto mi je sve preglasno jer sam mator, ovaj put sam nosio cepove za usi i bilo je do jaja. Dodjoh pred kraj druge predgrupe, malo me je podsetilo na Mnemic al' generalno nista posebno. Za Leprous stvarno ne znam koji deo da izdvojim. Mozda sam najvise odlepio kad je krenuo prvi bis. Cela svirka je bila fenomenalna. Einar je kraljevski otpevao.

Inace, ispalo je da sam imao kartu visak jer je jedan ortak ispalio pa sam je na kraju dao drugom ortaku. Svoju sam uzeo u pretprodaji za 1000 dindzi a nisam mogao da je nadjem kad sam krenuo na svirku te sam kupio jos jednu na ulazu. I vredelo je svih 2800 dinara :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

oldschool baby

 

preumoran sam bio, verovatno zbog toga nikako nisam mogao da se koncentrišem na koncert

zvuče savršeno

sala puna, nisam znao da su postali ovako popularni

 

hvala Bobi i Lazi što su ovakvi entuzijasti

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ipak sam znao 2 pesme čak... :haha:

Bilo profi-konačno neki koncert gde sam mogao band da čujem onako kako treba bez mikrofonije, probijanja...konačno da odem na neki koncert gde se razume šta pevač peva :da: I band je profi doveli svoju ekipu za miksetu...koja je usput zauzela 1/4 one kutije šibica od sale u DOB-u. Još 1/4 prostora je zauzeo merch prostor...cene naduvane...jebem li ga-nije ovo Norveska pa da se cd prodaje za 15 evra :no:

Puno bilo, organizator uzeo lovu-svaka cast! :da: Sledeći put malo komforniji prostor please.

Na RP na žalost nisam stigao, odgledao deo druge predgurpe-nebuloza.

Dva događaja koja su me smorila:

-tuča na kraju svirke kad je nadrogirani retard nabo nekog tipa bezveze rekao bih. Još je gora reakcija obezbeđenja-popričali sa mentolom, okrenuli se otišli, a ovaj se vratio na koncert. :udri: Posle toga sam izašao, ne znam dal je bilo nastavka...Lupiš debilu 2 šamara i išutiraš ga napolje, šta koji moj pričaju sa retardom;

-Đorđe David wtf!? Otkud on, zašto, koji moj i sl.Uvek mi se prevrne zeludac kad vidim tu glistu zarobljenu u telu polu-čoveka...

Edited by Mickey mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...