Jump to content

2015.07.03. *Povetarac, Beograd* Daikaiju, Threesome


VoivodBG

Recommended Posts

Videh event na fejsu, ali jbte isti dan kad i Nausehtake, a htedoh da cujem i jedno i drugo jerbo nisam do sada... na sta da se ide bem ti zivot :haha:

Daikaiju bez razmisljanja ;)

 

 

Holanđani se previše trude, potvrdiće Uruk. A i svi se žale na zvuk u onom klubu, te je izbor jasan.

ovo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super bilo sinoc! Prvi put slusam ove likove, nije da mi je pravac muzike nesto familijaran ali ono sto je sigurno uspeli su tu svoju ludu energiju da prenesu na publiku zbog cega je vredelo doci. Od pozadi sam dobila casu piva, srecom vruce je bilo pa sam se osusila, spreda limun koji mi je uradio piling potkolenice ali sve je to bilo nebitno :haha:

Anyway jako jako zabavno iskustvo :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kasnili su, a tamo na fejsu urgirali da svi dođemo na vreme. Setio sam se kako je Povetarac u suštini nepraktičan za koncerte, pogotovo ovakovg tipa, gde se napravi masa i onda ništa ne vidiš, dok sam bend ne dođe do tebe.

 

Threesome, nemam šta da im zamerim. Standardno su dobri, imaju dinamiku, dižu publiku na noge. Negde na pola koncerta su zamenili bubnjarku, bubnjarem. Zašto? Ne znam i ne zanima me.

 

Daikaiju dosta polažu u svoje sulude vratolomije, više nego li u samo sviračko umeće. Dosta dugo traju momenti džemovanja dok se gitarista gubi sa publikom i diže iz učmalosti. Lepo je bilo videti mlade naraštaje kako skaču, mošuju i luduju. Željni života. kudos.

 

Albumi su im prosečni, nastup kupi sve lovorike, ali čini mi se da bi efektivnije bilo u manjem prostoru. Mada došli su oni u epicantar sa bubnjevima, koje su doneli klinci iz publike, pa malo sulude šetnjice po šanku, deljenje pića, cicama iz publik i tako.

 

Plus ovo što je doktorka napisala u vezi limuna i piva. :haha:

10/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...