Jump to content

'bem ti život


ManiaC

Recommended Posts

Sve ovo je potpuno preslikano od Ds-a, cak nije bilo potrebe za trudom, jer je gomila vasaka prebegla. Jos samo fali da se dve ekipe fukara svadjaju ko je manji izdajnik. Mozete da glasate za koga god hocete dok ovde vrsljaju strane agenture. Zemlja je u ropstvu i totalno je svejedno ko ce imenom biti na vlasti. Glasacu kao i uvek, za Seselja. Sve i da ne veruje u te svoje price, odlezao je po raznim zatvorima dvadeset godina za to sto je izgovorio. Na kraju krajeva, uvek suprotno od onih sto nose zastave Velike Britanije, Nemacke, Madjarske i drugih nasih prijatelja u prvim redovima, kao sto je Djindjiceva stoka nosila.

 

po stoti put da ponovim:

 

daleko vise postovanja imam za nekog pomahnitalog glasaca radikala,nego za nekog razocaranog maminog sina koji ostane kod kuce kad su izbori

 

:bigblue:

  • Upvote 5
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da vam kopiram statut jednog prijatelja sa fejzbuka. "Svim dragim kolegama, članovima i simpatizerima Srpske napredne stranke, čestitam stranačku slavu Svetu Petku. Želim da praznik ove velike svetiteljke, zaštitnice žena, siromašnih i bolesnih, proslavimo u radosti i miru, ostvarujući nove pobede i radeći više za bolji život naše zemlje i naroda.

Živeli!

Najbolji idu napred!"

Predivno.

 

Stranački botovi, najniži oblik postojanja.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

seselj je bio slobin sluga, a sloba je bio americki covek, dakle kunes se u poltronovog poltrona. :haha: :haha:

Pa ne kunem se, samo eto mislim da ako su bas svi invalidi najbolje da glasam za najpametnijeg. Ako se ja kunem u poltronovog poltrona, ti se kunes u poltrone koji su predali poltrona i poltronovog poltrona onima kojima takodje poltronisu.

Edited by Sreta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa ne kunem se, samo eto mislim da ako su bas svi invalidi najbolje da glasam za najpametnijeg.

 

i najduhovitijeg..

jednom je cak zajebao Vucica da ovaj treba primi Kurca..

svima bilo smesno..

konacno da se obican narod nasmeje..

Edited by Fapril ethereal
  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Тридесет и две набио у дупе, посматрам сцену годинама. Што заборавим,скокнем до библиотеке, прелистам, утврдим градимо, да ме не зајебу ни Радуловићи, ни Шешељи, ни Драшковићи, ни Милошевићи, Вучићи,Дачићи, курци палци, набијем их на понос, драга, на сред кожне фотеље.

 

Сваки месец исто, гулиш кору хлеба и плаћаш рачуне.

Нема будућности, браћо,не ложите се да ћете нешто променити.

 

Ваше право је бирате. Бирајте, па кукајте, ко вас јебе. Ја сам бирао, више нећу.

Да одем у Данску као човек. Просечна температура 8 степени, да ме види мила мајка.

  • Upvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koja govna naprdna pišu za Blic.

Ovo im čitavog dana stoji na naslovnoj strani http://www.blic.rs/V...miliona-dinara I nisu ''četiri biznismena'' već jedan. Odbačeni udbaški kadar iz Crne Gore btw.

Naravno, o ovom današnjem univerzalnom protestu ni reči http://www.juznevest...servisa.sr.html Smrdljivi Blic.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija u narednim danima dati ozbiljan odgovor na najavu Prištine o suspenziji sporazuma o Zajednici srpskih opština.

:haha: :haha: :haha:

napisaće im jedno oštro saopštenje

Share this post


Link to post
Share on other sites

tadic je bio pglu i slab, bezvoljan lik koji nije imao muda da uvede red u DS pa je dopustio da se ekipa lopova unutar ds-a opusti i pravi sranja. sa druge strane propagandna masinerija SNS-a (koju vode strani konsultanti, englezi ili koga vec angazuje da ga trenira i obucava) ih je sjebala na izborima. problem je sto ta masinerija nastavlja da ucvrscuje njihovu poziciju, jer koja jos druga stranka ima tako jaku logistiku, botove, aktiviste, kurce palce.. kao, sami su se organizovali, ali malo sutra.

 

Nije baš tako glatko SNS pobedio. Oni su u stvari manje glasova (koliko se sećam) imali 2012, nego DS, nego se čekao drugi predsednički izborni krug, gde je Nikolić, zahvaljujući glasačima DSS-a, i drugih, nažalost, pobedio.

I onda je Dačić kurva, koji je već skoro sklopio dil sa DS-om, okrenuo se ka SNS-u i sa njima formirao vladu. Onda je Vučko učinio par populističkih poteza (uhapsio Miškovića), na šta se glupi narod primio, pa na sledećim izborima osvojio mnogo više. Ali to je već sad više bila inercija, nego li šta drugo.

Naravno i strana agentura je odradila posao. Kao što neko mudro malopre reče: mi smo pod čistom okupacijom.

 

A ko je gori, Tadić ili Vučić?

Mrtva trka... ali okolnosti kažu da je Vučić mnogo gori.

Tadić je bar imao zebnju od patriotskog dela stanovništva, pa nije smeo da ide suviše u izdaju (prvi taj SNS bi pravio sranja po ulicama), a Vučiću su odrešene ruke da pravo Briselske sporazume i šta ti ja znam.

I to po onom njegovom; "I znate šta sam im odbrusio? Je l' znate?! Daćemo vam sve! Sve ćemo vam dati! I niko mi ništa nije odgovorio".

:udri:

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tadić je bar imao zebnju od patriotskog dela stanovništva, pa nije smeo da ide suviše u izdaju (prvi taj SNS bi pravio sranja po ulicama), a Vučiću su odrešene ruke da pravo Briselske sporazume i šta ti ja znam.

 

Ovo je zapravo jedan od retkih razloga zašto je Vučić bolji :haha:

 

Svaka vlast koja zazire od maloumnih klerofašista je govnarska po definiciji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sinocje bila Raduloviceva tribina u Lazarevcu, covek je kraljevski sve objasnio, davanje kredita i ispumpavanje novca iz firmi, Beograd na vodi, Er Srbija, Vrsacki Vinogradi, Petrohemija, Azotara, NIS.

Drugo, pitali su ga za stav o Kosovu, rekao je realnu situaciju da niko od od Tadica pa do Vucica nista konkretno nije uradio da zastiti srpske interese, nego su sve lepo potpisivali.

Umesto da su se drzali rezolucije, pa da pokazu čija je zemlja vlasnistvo, znaci firme, crkveno zemljiste, zemljiste nasih ljudi dole, i onda da mi trazimo autonomiju za nas narod.

Lepo rece, nek nose albanske spomenike u Unesco, a ostali spomenici, manastiri i crkve su u vlasnistvu nase drzave i SPC.

Napomenuo je da treba ekonomski jaka drzava da bi se borila za svoj teritorijalni integritet, plus ovo sto Rusija ima interese zbog Kosova (citaj Krim) je za nas plus, znaci pat pozicija Kosova i nas, ali vremenom moze sve da se promeni.

Tako da te price sto su poturali da bi on odmah priznao Kosovo su lazi.

 

Niti priznajemo Kosovo, niti oni dobijaju podršku od svih, diplomatska borba pa da se ceramo. A ovi samo odugovlače i seru a sve potpisuju sto im daju pred njih.

 

Drago mi i što je Tadica pomenuo kad je mahao sa SSP rezolucijom, samo da bi dobio izbore, a nijedna normalna drzava ne bi potpisala taj sporazum jer je nakaradan.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...