Jump to content

'bem ti život


ManiaC

Recommended Posts

S druge strane, Necko Perecko deli drugačije mišljenje:

Pocrkajte kmetovi!!! Nije cena visoka nego vi nema te da platite ahahahaha! Sto volim ovu sirotinju kiselo im grozdje, ej pa nije ovo telefon za vas. Samsung sisa Apple a sisa i vas jadnike. Ja mogu da kupim DESET ovakvih S desetki a da bukvalno ne osetim. Patite!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Surveillance capitalism, dame i gospodo...

Koji, evo, prerasta u cyber psychotron feudalism, znajte to.

A što masovnih pobuna nema u poročnom Los Anđelesu od 20 milijuna duša, od kojih su 80 % kmetovi? A ima tu zaista puno i seksualnih robinja, kako iz USA, tako iz iz celoga sveta... osim Irana i Pakistana!

Ili npr. zašto disco hooligans, kao i oni koji se tako osećaju, ne gađaju gušćim jajima Bakingemsku palatu, zašto se ne usere cijeli London grad domaćim govnima iz vakuumiranih kesa?

1000 zašto - 1000 zato, a egzisencijalnih odgovora na ova esencijalna pitanja nema. Ni na vidiku.

Važno je da npr. Nina Janković provocira onim plavim okicama po Fejsogramu, svakog dana neka nova skupa krpica joj osvane, a ona u erotskoj pozi i ekstazi. Pa ko to finansira, ona krezava budala joj od muža? Bre, rogonja, nemoj da se foliramo.

Šta, odglumiš tu par epizodnih ulogica u totalno nebitnim filmovima B produkcije i umisliš da si Šeron Stoun - od glaaave na dole!

Da mi je znati koji domaći Harvi Vajnstin, a nekadašnji Ratko Dražević,  joj je štrcnuo u plavo oko plakalo je.

Molim vas, ludilo se glumiti mora, okreći se pali gume lambordžinijevske na kružnome toku, ja džet set a ti govno, ko te šiša, dirinči, kupaj se u sopstvenom znoju,  budi srećan što možeš da se znojiš. Figurativno, je li.

Kaže Mustafa, ja ne pušim te vaše kmetovske cigarete, samo najboljim kolegama u svlačionici. Lukavi Džaja na to štucnuo i rešio da uda mlađu ćerku za brata Ane Ivanović, te šurjaka Švajnštajgerova. Zanimanje - brat Ane Ivanović, rođaci. A svi znamo da Švajni na nemačkom znači svinjar. Grok grok!

Ama motaj kablove! Brže, jače, dok ti se oči ne iskolače. Bičuj roba! Tras šljus!

I za kraj, Vučiću majmune. Skoro ceo Novi Beograd zna, makar onaj upućeniji svakako zna, da nisi mogao da dobaciš do obruča sa linije slobodnih bacanja.

Smejali su ti se i Kiza Burgija i Đomla Minđušar i Kiki Narandža, a i ostali... Ronio si krokodilske suze.

Miči mi se više s očiju i begaj tamo u taj Urugvaj gde si pazario vilu, dok je još vreme. Ponesi pumpu za klozet šolju i nabij u grlo. Deep throat, gos'n predsedniče pizdousti.

 

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www.nezavisne.com/zivot-stil/zivot/Rodila-44-djece-a-ima-tek-39-godina/526235
 

Quote

 

Sa svega 39 godina, Mariam Nabatanzi iz sela Kabimiri u Ugandi ima četiri trojke, tri četvorke, šest parova blizanaca, i više rođenja po jedno dijete.

Sva djeca imaju istog oca.

Nažalost, nakon 25 godina braka i 44 djece, ovu hrabru ženu napustio je muž i ostavio je samu da se brine o djeci kojoj je otac .

 

ОВАЈ ЛИК
...
...
...
...
...
ТИТО
...
...
...
БАЈАГА
...
...
БААЛ
...
ИТД.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...