Jump to content

'bem ti život


ManiaC

Recommended Posts

o, živiš u valjevskoj :D

pakao bio u gradu, bio sam na mostu na adi kad je krenuo haos, morao da vozim 20 na sat sa sva četiri upaljena, ništa se nije videlo. što je najluđe, bio sa burazerom i kao aj svratimo u ada mall da jedemo nešto, dođemo tamo ono poplava na sve strane :haha: taman što smo jeli zamole nas da napustimo prostor. posle padina haos, radnička poplavljena, onim firmicama krenula voda kroz wc šolje da ulazi nazad u firmu, svi istrčali napolje, da brže bolje očiste one odlive :haha:

ali ovo mi je najjači trip

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja bio u 46-ici u savskoj na putu za glavnu autobusku, kad se sručilo nebo.. sreća grad je prestao pri izlasku, al sam pokiso do gole kože.. no dobro, sve je to metal:mhihi: Očekivao sam da me i na Arsenalu nešto slično strefi, ali srećom tamo divota..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam se potuco baš tuda juče po najvećem sranju, i to sam se u ključnom trenutku odlučio da propustim stanicu kod padine, i tolika je voda bila da sam tek na mostaru uspeo da pređem na drugu stranu dufatim bus za nazad.

 

Video sam i tu na padini na stanici posle crkve kako ljudi živu u vodu

Iam slike i snimke poplavljenih sranja, ispod sajma prolaz bio poplavljen da nisi mogo da pređeš preko puta, al' nešto me mrzi da kačim sad, ako baš žudite za time vi kažite pa ću okačim.

Ono voda ko voda brt, pa braon

Share this post


Link to post
Share on other sites

approved by Unicef

Deder @Srbin Hamza, pročitaj ovo

http://www.bardomethodology.com/articles/2019/06/23/deathspell-omega-interview/

power level ono što si čito skoro kritike Žižek vs Peterson itd, ne mora znaš muziku i tekstove da bi pročito, a mogo bi se uključiš u šorku pa da postane još gore :blek:

Samo se uzdam u tebe da ćeš da vidiš dalje od te percipirane arogancie intervjuisanog doktora Weltanshauunga

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ne dokazuje da nije naci, esi slijep

Jbg ja mislio te uvučem u raspravu al' ti si jedan dan >140, a drugi <140, uhvatio sam te u pogrešnom momentu

 

Lepo kara neka tvoja mišljenja u bulju naniže kako se ide xexe

 

Bata does not compute centrism :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sreta neće to da ni pogleda, nije lud :D

Slab je Bata ipak za ovog, nema ni on dometa, a stigao je 5G, on može da, uživa, u kratkim talasima zdravog razuma, zauvek, zarobljen, u nekim tamo mislima!

...ali zato i dalje ima osećaj da spinuje i maši poente, pošto čovek u intervjuu ne kritikuje direktno Marksa i Marksizam, nego religijiski aspekt revolucionarnih ideologija progresa, a taj religijski aspekt je integralan element neophodan da bi glupu masu potpalio na revoluciju i da bi je Vođa iskoristio kao zamajac za svoje grandiozne planove, takođe nešto o čemu sam ranije pričao ovuda, taman je brat-bog Hasjarl pogladio moj filozofski glans bacivši svoj approve na moja razmišljanja (sam DsO nije direktno govorio o tome ranije ali kad se uhvati taj Weltanschauung onda se kvalitetno rezonovanje prenosi u sve sfere ljudskoga postojanja).

 

Ne znam što ti smeta Šošana kad, kao i ti, kritikuje taj (tele)dirigovani kapitalizam, biće da ne uzvikuje dovoljno NEULIBURALZ, NEULIBURALZ, GARGAMELE KRELE, BIĆE KUKU LELE

 

 

Zvao sam ga ja još juče da nam se pridruži u zezanju nego zaboravih da ga tagujem.

 

On 6/24/2019 at 12:36 AM, Demon Seed said:

Let’s reason in historical terms. Just look at the incredible vitality of Soviet art in the revolution’s early innings; all of which ended in stale conformism as soon as the party tightened its grip on intellectual life. 

  

Trlaja, Trlaja  ♩ ♪ ♫ ♬

 

 

 

de si chešše brtmoi

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

17 minutes ago, Demon Seed said:

ali zato i dalje ima osećaj da spinuje i maši poente, pošto čovek u intervjuu ne kritikuje direktno Marksa i Marksizam, nego religijiski aspekt revolucionarnih ideologija progresa, a taj religijski aspekt je integralan element neophodan da bi glupu masu potpalio na revoluciju i da bi je Vođa iskoristio kao zamajac za svoje grandiozne planove

u prevodu: Niče

samo što Niče zastupa manipulaciju i iskorištavanje masa zarad nejednakosti, a Zaratustra mu je baš sekularan do jaja

As Nietzsche wrote in the late 1880s:

A reverse movement is needed—the production of a synthetic, summarizing, justifying man for whose existence this transformation of mankind into a machine is a precondition, as a base on which he can invent his higher form of being.
   He needs the opposition of the masses, of the “leveled,” a feeling of distance from them. [He] stands on them, he lives off them. This higher form of aristocracy is that of the future.—Morally speaking, this overall machinery, this solidarity of all gears, represents a maximum of exploitation of man; but it presupposes those on whose account this exploitation has meaning.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

eto znači i Niče bacio approve, idem da ga fapnem sad :blek:

 

Al' šta, sad si podmetnuo strawman Ničea ispred mene i dalje diskutuješ sa njim, jer ako ispoljim slično mišljenje na određenom polju, to znači da ja zastupam i sve njegove stavove, ja sam Ničeista, je l'? xD

Mnogo se svi fokusiraju šta neko zastupa, za koju ekipu igra, a manje šta neko opservira. Takvim radom je Niče i pretvoren u Nazi ikonu.

 

Nego, zbog čega ne citiraš Ničea, nego neka tamo leftie tumačenja/kritike Ničea? Što ne piše reverse movement from šta? Zbog čega to citirano ne može da se posmatra kao misaoni eksperiment ili model, nego kao neka apsolutna namera da se svet pretvori u to što je citirano? Niče je to napisao kao opservaciju i ''proročanstvo'', nešto do čega on smatra da će nesuđeno da dođe, na osnovu svojih opservacija, koje opet ne moraju, niti na kraju krajeva mogu da budu 100% potpune i da sagledaju sve faktore.

Sad što su Nazi moroni u grandioznim deluzijama preuzeli na sebe da budu vektor Ničeovog proročanstva pa napravili sranje, jbg, da l' su Faith No More i System of a Down krivi što te Disturbed smara sa radija kad odeš u teretanu da dizaš mrtvo? :D

 

Suština priče oko religijskog aspekta je da običan građanin na dnu piramide ne može da do kraja shvati nijednu ideologiju, ili principe na kojima ona počiva, pošto ideologija kao pojam predstavlja set principa i ideala, ispoliran i predstavljen kao savršen i nedodirljiv (essentialist point of view koji pominje lik u intervjuu), i onda pošto ne može da shvati, potrebne su jednostavne parole, jednostavna uverenja kako će sve biti dobro, kult vođe i druge religijske osobine, da bi glupa masa podržala - ono što ne razume.

Takođe je ideal sam po sebi faličan u tome što je neostvariv do kraja u praksi i što nije 100.00% primenljiv na realnost, a zanimljivo je kako umeš određene modele u prirodnim naukama da napadaš baš zbog granica njihove primenljivosti, a zanemaruješ inherentnu faličnost i kanceroznost ideologije.

Zbog toga su bottom feederi to što su i nikad neće biti jednaki sa ovima gore, bez obzira da li bismo mi to voleli ili ne, jer bottom feederi nemaju kapacitet da budu jednaki, sami po sebi su nejednaki u odnosu na ove koje feeduju.

Zato i revolucijom, tj. na silu, traže svoj prolaz u elitu, a videli smo milion puta šta se dešava kad daš krezubima da budu elita, evo i u Srbiji gledamo sad Megatrend doktore i slušamo ljude koji jebeno ne umeju dve rečenice da sastave kako nekom prete da će mu iščupati grkljan. Eno onaj lik viče menstruacija umesto manifestacija xD

Napredak prema jednakosti bi mogao da dođe od obrazovanja tih bottom feedera da bi mogli da razumeju za početak bar da ideologija i Vođa nisu savršeni, a to je nemoguće jer ''elita'' čuva svoj položaj tako što limitira znanje bottom feederima, da bi tu ostali. I paradoksalno, taj efekat je mnogo ispoljeniji u socijalističkim društvima, tamo gde su elita ''drugovi, prvi među jednakima'', a šatro ne aristokratija, čak socijalistička društva otvoreno ugnjetavaju feedere kad im postanu višak.

A je l' znaš ko pruža bolju mogućnost obrazovanja od tvoje braće socijalista? Tvoji zakleti neprijatelji kapitaliste :D

 

Jednakost je neostvariv ideal, i to je opservacija, a ne strana koju ja zastupam.

Ja bih voleo svi da budemo pametni, tolerantni, slobodoumni, da pušimo neprskane buksne po ulici i vičemo među sobom dobar dan, svi da čuvu tuđu decu kao svoju. Al' kurac, a ne zato što neko igra za pogrešnu ekipu, nego zato što je ljudska priroda takva i svi igraju za sebe, a to čak ide dublje, u prirodu samog života kao fenomena, fiziku, entropiju, itd. Jer beskonačno izobilje postoji samo u Bibliji xD

Bukvalno onog momenta kad je čovek naučio da napravi predmet i drži ga u rukama, tad je i proto-dizelaš australopitekus skontao i koliko je lakše oteti ga ovom prvom nego napraviti svoj.

 

stoga ne gine attrition :blek:

 

E fala ti Slavko što mi omogući da zapravo prodiskutujem dublje o nečemu iz intervjua sem što uzvikujem kako je čovek genije i branim ga od larpurlarcinika :DD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa dabome, pošto se akumulacija kapitala desila nasilno, ok je da mi to sad nasilno uzmemo i podelimo međ drugovima i drugaricama!

Stvarno, zašto bi to neko napisao u udžbeniku za srpsku decu ako nije 100.00% istinito, apsolutno nema drugih teorija i objašnjenja na tu temu sem Marksovog, niti su postojali različiti načini akumulacije kapitala sem nasilnog, nikakvog razloga da se to napiše sem dobre namere da se dete informiše, kao možda npr. da se opravda neko otimanje od pre pola veka, da ne bi sutra polagali pravo da im se vraća oteto i opterećivali time državni budžet  :haha:

Sad možeš da mi podmetneš da ja tvrdim kako se prvobitni i industrijski kapital sticao isključivo finim i kulturnim načinima, al' to bolje da ne gubiš vreme, da te obavestim da bi bio strawman opet xD

 

Da vrate pićke imanje što su mi uzeli đe se vadi Vlasinska Rosa pa da razgovaramo. Prešlo ceo ciklus nacionalizacije pa ponovne privatizacije xD

 

Okreće se kolo sreće, masovnog klanja i otimanja, proročanstva se ispunjuju, viva la revolucion :blek:

Sad sedite gde ste i borite se da napredujete u piramidi legalnim načinima, jer za većinu je nažalost istinita izreka ''SEDI DI SI, NI ZA DI SI NISI''

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 minutes ago, Demon Seed said:

Sad možeš da mi podmetneš da ja tvrdim kako se prvobitni i industrijski kapital sticao isključivo finim i kulturnim načinima, al' to bolje da ne gubiš vreme, da te obavestim da bi bio strawman opet xD

a šta uopšte tvrdiš srbine

Ne postoji nenasilan ne-eksploatatorski način akumulacije kapitala koji bi nekoga učinio 80 puta bogatijim od druge osobe

o čemu pričamo uopšte, ne govorimo o tome da je neko 5-10 puta bogatiji, jer nisu svi podjednako sposobni, nego govorimo da neko danas ima 75 puta veću platu od druge osobe, kamoli bogatstvo

i tu ničeg poštenog nema

razlika između socijalizma i neoliberalnog kapitalizma je da u socijalizmu postoji normalna nejednakost a ne prevarantska, nasilna, zaštićena privatnom policijom i nuklearnim bombama, gde neki ljudi žive ispod linije siromaštva ne zato što sredstava nema nego zato što im ne daju hranu i lekove

otprilike će ti crtam

spacer.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...