Jump to content

Fear and Loathing in YUMETAL


Face Of Melinda

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Dzejk Orvis >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> od svih vasih malih kurceva i picaka. Mada mala pica i nije neka uvreda, gamadi jedna!

 

 

Edited by Sreta

Share this post


Link to post
Share on other sites

On 5/12/2021 at 11:52 PM, vudun said:

https://www.kurir.rs/stars/3686043/narucio-prostitutku-dosla-mu-cerka-otac-bozane-vujinovic-pucao-sebi-u-glavu

Trlaja, pošto si dobro informisan Šiptar iz Banja Luke, deder reci, šta je ovde istina?

И мене је заинтересовало подгријавање овог мртвог леша Божаниног оца па се мало распитам код људи који боље знају: у питању је пермутација, није Божана дошла "тати на позив" већ извјесна госпођица Сара Ш. и испало је додатно лоше јер је ту наводно било неко друштво бањалучких газда те је - послије "пуцања бруке" - избила туча и тад је заправо јавно откривен уходани круг проституције у хотелу "Талија" који се налази у центру БЛ, чији је власник Ђурађ Регодић, гле чуда, кум актуелног министра унутрашњих послова РС Драгана Лукача...

https://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Banjalucki-biznismeni-VIP-klijenti-prostitutki/231836

Милан Иванковић, Мирко Рисовић и Ненад Лубурић (може се претрагом пронаћи чега су све власници), круже приче о њиховим дружењима са овим несрећницама, како играју карата и под сто бацају паре и кокаин да им се зваЧу млохаве ките а те кесице кокаина неотворене завршавају у тјелесним шупљинама за даље дистрибуцију... Нисам ни близу тих кругова али знам лика који зна лика који је слушао лика који зна лика... Мали је град.

Само још овај детаљ: тачно је да се Божанин отац убио, врло вјероватно од срамоте, она је у то вријеме радила као го-го плесачица и није је то баш потресло, штавише, на изјаве саучешћа је само одмахивала руком (то је тај побједнички менталитет).

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...