Jump to content

Fear and Loathing in YUMETAL


Face Of Melinda

Recommended Posts

Tik-tok klip na facebooku? Valjda će Putin započeti nuklearni rat, da se rešimo bede

 

On 6/2/2022 at 8:35 PM, Мајор Гашпар said:

Politika, sutrašnji broj.

 

0.png

 

https://www.politika.rs/sr/clanak/508803/Sto-dana-rata-u-Ukrajini

Kakvi analize daju stručnjaci, čudi me da se planeta i dalje okreće

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

bem li ga, jedino što sam uspeo da izvučem je da ni on sam ne zna šta se dešava

glupo je da se petljam, Princ je doktorirao u toj oblasti, ali mi iskreno nije jasno da niko ni ne pomisli da se odmakne od te priče "identitetski sukob za nasleđe srednjovekovne države koja se zvala Kijevskaja Rus’" i Putin koji je "potpao pod uticaj imperijalno-nacionalističke evroazijske koncepcije".

I onda je objašnjenje da je Putin pokušao da okupira čitavu Ukrajinu ali nije uspeo, jer su se Ukrajinci promenili itd. pa se sad petlja sa parčićima na istoku. A niko da krene od toga da Putin uopšte nije krenuo da okupira čitavu Ukrajinu jer nije budaletina koja misli da se može okupirati zemlja od 44 miliona stanovnika.

Rusi bukvalno nogom nisu kročili tamo gde su Ukrajinci većina. Niti pokušali. Princ tvrdi da je Rusija krenula jer ima ideju da su Ukrajinci lažna nacija. A Rusi ni u jednom trenutku nisu krenuli da osvajaju mesta gde ta ukrajinska nacija živi u većini. Osvajaju samo mesta sa ruskom većinom.

I ovo o Kijevu bukvalno svi pričaju kao da nemaju elementarnog pojma o strategiji. Ne napada se Kijev da bi se osvojio nego da bi se odvukle ukrajinske trupe iz Donbasa, Marijupolja, Odese itd onoga što je stvarni cilj napada. Isto je JNA činila kad je napala Vukovar i Dubrovnik, to nisu bili ciljevi već odvlačenje od ciljeva, koji su bili povlačenje JNA, konsolidacija RSK, onemogućavanje Hrvatske da se odmah upetlja u BiH, samo lupaj diverzije po Vukovaru. Ovo elementarno ni onaj prdež Srđa Trifković ni mnogi drugi kao da ne kontaju, nego pričaju Rusija krenula da pokori Ukrajinu čitavu blablatruć.

Rusija ono što čini jeste poprilično inovativno ali da toliko promaše svi ovi genijalci, elementarne stvari. Rusi ništa nisu uradili nego osvojili one teritorije gde se nalaze čelik, industrija, đubrivo i luke za izvoz pšenice, pa i dobar deo pšenice. Samo zavrnuli Evropu za hranu, đubrivo, energente i čelik. Nikakvi sviftovi, avioni, kamioni, informacione tehnologije, čipovi, kurci palci, samo hrana gas gvožđe kurac pička govno sisa.

Ja sad više ne znam da li ovi analitičari to prosto svesno kriju jer malo moraju da se proseravaju pred američkom ambasadom ili ozbiljno misle ovo što pričaju. Upravo je poenta da je Putin zbunio Amerikance jer uopšte ne radi ono što se očekuje od ruskog nacionaliste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Da sumiramo malo prostije - potencijalna žarišta su na potezu od Požarevca do Krupnja, preko Mladenovca i Lazarevca. Sam Beograd nije naročito ugrožen, jer se tu, bar u narednom periodu, teško mogu očekivati jači potresi. Ipak, ono što bi osetio Beograd, a najviše Niš, je zemljotres koji se uskoro očekuje kod našeg suseda - u Rumuniji. Ona je jako nepredvidiva. Vreme je da se tamo dogodi jak zemljotres i on može biti svakog dana. To je nešto što bismo mi i te kako osetili i prvi put bismo imali iskustva kako to izgleda u Beogradu ‘koji je porastao do neba‘. Biće oscilacija i neće biti prijatno, ali to će to biti test za visoke zgrade koje su se u poslednje vreme izgradile", zaključila je seizmološkinja Slavica Radovanović, koja 47 godina proučava seizmološku aktivnost na ovim prostorima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On 6/9/2022 at 8:42 PM, vudun said:

"To je nešto što bismo mi i te kako osetili i prvi put bismo imali iskustva kako to izgleda u Beogradu ‘koji je porastao do neba‘. 

Toeto, braca rumuni dolaze glave bgu na vodi 

mozemo skupa medju rusevinama da nalazimo novcanike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lepo vam kažem - kupujte snajperske puške dok su još uvek jeftine . . .

Dolazi vreme, tu je iza ćoška, kada će snajperi biti nezdravo tražena roba širom planete. Plaćaće ih suvim zlatom . . .

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da ne otvaram novi usrani topic, stoga evo ovde...

https://www.juznevesti.com/Zabava/Grcki-bend-otvara-hevi-metal-festival-u-Doljevcu.sr.html

Koliko sam obavešten, biće vola na ražnju, odmah ispred bine...

A postoje nagoveštaji da će biti organizovano i takmičenje gađanja pivskih limenki malokalibarskim snajperskim puškama...

Svi smo dobrodošli, pa čak i forumski židovi i kojekakvi preletači . . .

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daleko je to matoree, daj nešto u centru Beograda...

Kako li će meštani ovo prihvatiti, da li je Doljevac spreman?

Fun fact: Doljevac je veoma blizu Šarlinca, rodnoga sela naše najveće porno dame Cherry Kiss. Treba i tamo napraviti neki sajam erotike.

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brate, imaš Slaughter festival i internacionalni festival umetničkih horor filmova u jednom tj. u klanici, a ti bi da ti istresu odrubljenu glavu Voline nasred Tašmajdana...

Meni je ta Cherry ružna kao sns lopov, ali sećam se da ju je jedna matora baba zapišavala pravo u usta, pre nekih desetak godina po tim pornićima - prema tome respect za dotičnu...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...