Jump to content

Recommended Posts

Ja reko' da nisi postao simp 😄

Ja zamalo uplatih Barbell Barbie na onlyfans pare, nego napisala no nudes (ispoštovala odmah da se ne zalete fanovi pa da se ljute, mica mala), čeka se 😆

Napravila OnlyFans da finansira veterinara za bolesnog zeca, srceparajuća priča...

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ne znam brate kako može ona nekom da se ne sviđa iskreno i ko ne bi opalio Megan Fox. Ja ne verujem mnogo u to "nije moj tip"... Ona je u svom tipu bozanstveno lepa a i zna znanje pa ima onaj too pretty for br00tal facefuck momenat.

Msm, da mi se ne naljutis opet, nije to DsO, postujem, ali sumnjivo mi je...

Svi tipovi brt, mrsave, malko punije (ne bas bbw ali eto npr Katja Kassin legendarna je lose gradjena objektivno ali je seXy zesce), ovake, onake, sve tipove volim, u svakom tipu ima dobra... Peace...

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajde ne serite, pa nije Katja Kassin kao Sara Jay konjske glave, ovde mi se izbirate na forumu pa posle jebete sta ima ili ne jebete. 😛

Nisam pricao kako je Katja nesto najkvalitetnije sto postoji, ali bi samo lud covek odbio jednu tako nasmejanu zdepastu cigricu with a grippy asshole :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niko se ne ljuti, tutti frutti, usaglasices se da smo bica koja reaguju pre svega na izgled/vizelno, pa onda dolazi sve ostalo? I da svakog radi taj aspekt razlicito? Nisam video predjasnju gdiju sto si preporucio, ne voli je izgleda algoritam, da te pitam!
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

33 minutes ago, Demon Seed said:

Ja tebi poklonim najbolju sisu na svetu, ti sereš kako ne zna ništa, a ovamo neka tamo Claudia vanila jebačica

pa ona tvoja češka sisa je mrtvo puvalo od vanile u odnosu na Klaudiju!

a realno dok ne shvatiš suštinu *dupe >>>* nećeš uživati u životu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne no evo da dođem na forum ti da mi rečeš što je suština, molim te

[Jašar] Zar sam tako nisko paooo [/Jašar]

4 hours ago, Kumodraski Vo said:

Goca trzan

A Gocu Tržan bi opalio svako ko nije gej, čak i u ovim godinama, a kamoli u mladosti... Samo da ne otvara usta da priča ništa...

Video sam je u tržnom (Tržan, kapiraš huehuehue) centru skoro, uživo izgleda još bolje nego na malim ekranima širom zemlje a i šire.

Da si pravi poznavalac rekao bi da Katja Kassin izgleda kao Maja Nikolić, koja je isto skoro ceo život dobra za udarac. Ali i ona da ne priča ništa, molim.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Propagiraš ti moj kurac na jedno mesto bratee uopaae... Msm šta više drugo da ti kažem, kad je Katja bila primer da čak i neke tako koje objektivno nisu zgodne mogu da budu ok, a ti se uvatio kao pijan plota za nju. A ne bi se skidao s nje kad bi ti pala šaka, garant.

Kelly je bolja od Katje, naravno, ali ni ona nije neko savršenstvo, ima bucktooth i sise su joj malo saggy. Ese ložiš na bucktooth?

Na primer, od nje je bolja i veštija Annette Schwarz.

 

Katja Love sa druge strane, mi je jedna od omiljenih iz detinjstva bila, verovatno zato što liči na Winonu Ryder i ima taj pogled uplašenog srndaća... Eto njoj npr. su sise ok al' su malo previše udaljene među sobom...

https://xfantazy.com/video/5da9a8891d143367425624f0

Kasnije sam saznao da je ovo perika, dok sam gledo kako joj Nacho i drugari prskaju po ćelavoj glavi u True Anal Stories ili Animal Trainer, kako beše... Što je ok.

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...