Jump to content

Digresija sa Iron Maiden teme


Vic Rattlehead

Recommended Posts

 

Odmah u prvoj rečenici velika neistina.

 

Dokumentarac ce biti vrh po onome sto smo videli...

 

Dokumentarac će tvoj narod da nazove agresorima i genocidašima, srećno sa gledanjem.

Edited by Vic Rattlehead
  • Upvote 6
  • Downvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

ih sad, je l' zato nosiš zastavu na koncerte? :D

Nosim zastavu jer nam je drzava puna govana i zato sto smo u kurcu pa da pokazem iz koje vukojebine ja dolazim da ih gledam,apsolutno se poserem i na tu zastavu i na sve ostale.I razumem taj rad mrzim druge jer mene mrze,al to sto razumem ne znaci da sam ja takav,meni se apsolutno JEBE.

Edited by Lord Iffy Boatrace
  • Upvote 5
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

poserem ti se na tetovaže i sve članove mejdena i na sve diskove

ja apsolutno razumem da se neko ovoliko loži na ovaj bend, ali to što razumem ne znači da sam ja takav, meni se apsolutno JEBE.

 

i sere

po tvojim tetovažama.

Ja tebe licno nisam uvredio vec generalno pricao tako da mozes kurac da mi poduvas.

O tome i pricam,mundzosi me docekali odlicno,gostoprimstvo toliko da bih mogao komotno jos par dana da ostanem i da se gostim i da ne pricamo ni ocemu drugom nego o muzici,dodjem ovde da podelim info a ti mi se seres na tetovaze?Toliko o hejtu i govnima sisice iskompleksirana.

Edited by Lord Iffy Boatrace
  • Upvote 11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poenta cele te price jeste bio faktor rizika pod kojim je Brus odrzao koncert i ti ljudi koji su bili tamo dok je grad bio pod ratom,i na to se baca akcenat,a ko je kriv za rat,ko je pobio vise,ko je ovo ko je ono apsolutno nema nikakve dodirne tacke sa ovim,to se ostavlja politicarima i nacionalistima pa nek se pokolju jos malo,davno nisu.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja predlažem našem mejden ratniku, koji za mejden živi bori se mejdene voli mejdene brani, da se vrati u sarajevo i tamo se posere na zastavu BiH.

pa da nam baci reč-dvije o gostoprimstvu.

AKO TRAZIS KURAC,KURAC I DOBIJES,prosto i jednostavno,ti tvojim provokacijama i stavom trazis da te neko pretuce,prvi bih ti ja jebo mater da krenes tako da mi seres o nekim glupostima u kafani ili negde na ulici.Ja sam ti figurativno rekao za zastave i da me boli kurac i za Srbiju i za Bosnu i za sve drzave uopste.ja sam stanovnik planete zemlje i delim ljude na dobre i lose sa moje tacke gledista.Apsolutno me zabole kurac za sve ostalo.

I to da zivim za mejdene,da branim mejdene zajebi,ti nemas predstavu zasto ja radim ovo sto radim i koja je moja filozofija toga,i boli me kurac da to iznosim na jebeni yumetal forum debilu poput tebe.Ti ti decko ono sto mi se apsolutno gadi i ne znas sta ces od svog smrada i hejta pa dolazis ovde da mi Srbujes,jebo te voz ili traktor koji te je dovezao ovde.

Edited by Lord Iffy Boatrace
  • Upvote 10
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...