Jump to content

2016.07.07-10. *Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad* EXIT 2016


Talvi

Recommended Posts

^ Sacekaj prvo da se pojave dnevne, na Exit sajtu jos nema nista. Svi kazu da ce subota biti najskuplja.

Bila je u petak prodaja jednodnevnih po najnizoj ceni (2000 za prva 3 dana, 2500 za 4-ti). Sad su skuplje za po 500 dinara, ali su u prodaji.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

krenule su jednodnevne pre neki dan:

 

Najbrži fanovi EXIT festivala u petak 20. maja, od 12 časova, imaće jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru! Ulaznica po specijalnim, poklon cenama od samo 1.990 dinara za četvrtak, petak i subotu, te 2.490 dinara za nedelju veoma su ograničene i biće dostupne u petak od 12 časova na centralnoj blagajni Gigstixa u tržnom centru Pariski magazin u Novom Sadu.

 

Ukoliko žele i da definitivno osiguraju ulaznice u ovoj poklon akciji EXIT festivala, fanovi mogu već od 10 časova da zauzmu svoje mesto u redu, a najbrže očekuju i dodatna poklon iznenađenja, prateća osveženja i odabrana muzika za pravu EXIT zabavu! Veoma ograničeni kontigent ulaznica po ovoj poklon ceni za sve ostale fanove iz cele Srbije biće dostupan od 14 časova putem svih blagajni iz prodajne mreže Gigstix, te putem sajta Exitfest.org. Nakon isteka veoma ograničene količine jednodnevnih ulaznica, njihova naredna cena biće viša. Ukoliko se ne rasprodaju do festivala, zbog velikog interesovanja koje ove godine vlada za Exit širom cele Evrope, na ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu od 7. do 10. jula, finalna cena jednodnevnih ulaznica biće dosta veća.

 

http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/11-festivali/983-exit-festival-2016-7-10072016-novi-sad

Share this post


Link to post
Share on other sites

E hvala na ovim informacijama, da sam cekao info na Exit sajtu, nacekao bih se. :haha:

Onda cu vjerovatno ovih dana uzeti jednu za subotu, znaci trebalo bi da je 2500 din do daljnjeg.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa gledao sam bas ovu stranu na njihovom sajtu, ali nigdje nema ovo o pojedinacnim i to da je prodaja pocela 20. maja. Ovo je sve o nekim paketima ulaznica, koliko mogu da skontam.

Sad je i nebitno, dobio sam info koji sam cekao. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

У петак (20.маја) сам набавио карту за суботу 9.јул. Цена је била за све дане појединачно 1.990 динара, сем за недељу, која је стајала 2.490 динара. Иначе, направљен је хаос, сервер је пао, тако да продајна места након 14 часова нису дуго могла да се консолидују. Већи део карата продат је у 12 часова,на главном продајном месту Гигстикса, у Париском магазину. У сваком случају, рекох већ, идем због Paradise Lost, остало скоро да није вредно помена, а поготово што има неки буљук панк бендова на Експлозив бини. :o

 

И што уопште зову толике панк групе, једини закључак би могао бити да су јефтини, али то за нас љубитеље метал звука није сатисфакција!? Штавише, могли су направити посебну бину за те, назови музичаре. #punkisdead :metalac:

  • Upvote 3
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Види, ако неко жели нека слуша ту музику, немам ништа против, али за мене тзв.панк рок и није музика, јер у њој нема нема ничег вредног и квалитетног. Уосталом, то сви знамо.

  • Downvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

sačuvaj nas bože kuge i metalaca

 

inače, 2005. godine svirali Agnostic Front, Last Hope, Hitman i još gomila hc bendova, 2006. bili Madball i druga gomila, i tako redom... deset godina kasnije, metalci i dalje ne kapiraju da stejdž nije samo za njih

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne, nego metalci i dalje ne kapiraju da treba mrdnuti guzicu izvan Srbije, otići na neki fin festival i ne opterećivati se Exitom.

 

Sreća moja da sam uvek na spisku, nikada ne bih platio kartu

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

"sačuvaj nas bože kuge i metalaca"

Kako se ovaj forum zove? U redu, danas ima dosta mesanja u muzici, zanrovski govoreci, hard core moze imati veze sa metalom(npr. Pro - Pain), ali da li je moguce spojiti punk i heavy metal!??! To ne postoji. Ili sam ja, posto sam u petoj deceniji zivota, pomalo staromodan? :mhihi:

  • Upvote 1
  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

тзв.панк рок и није музика, јер у њој нема нема ничег вредног и квалитетног. Уосталом, то сви знамо.

 

Ja to ne znam. Stavise, prvi put cujem jedan takav stav.

 

ali da li je moguce spojiti punk i heavy metal!??! To ne postoji. Ili sam ja, posto sam u petoj deceniji zivota, pomalo staromodan? :mhihi:

 

Ovo drugo.

 

Nego, da se vratim temi. Posto nisam na Exitu bio jos od 2011, zanima me da li i dalje bude onaj besplatni Tuborgov autobus na relaciji BGD - NS.

  • Upvote 4
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da ne dužim više, vidim da udarate minuse zbog toga što ne cenim pank. Samo, nije mi jasno, mi (starije generacije) smo 80-tih i 90-tih bili sa pankerima "na ratnoj nozi", što se kaže. Bilo je tu svega, što na šalu, pa i na zbilju, ali nikad nismo mogli s njima na istu stranu. Zato i mislim da je neprirodno da nas poistovećuju s njima. O kvalitetu u muzičkom smislu je iluzorno i počinjati raspravu, punk je deset skala ispod metala, ili da preciziram - ako ne znate da svirate, osnujte pank bend! :haha:

Ok, da se vratimo na temu, Paradise Lost, At the gates i ostali na Explosive bini... :rockdevil:

  • Upvote 1
  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...