Jump to content

Recommended Posts

a3129248792_16.jpg

 

Nesvakidašnji album nesvakidašnjeg benda!

 

Tevarbulebra je fusion-rock instrumentalni sastav iz Niša koji je osnovan marta 2013. godine, a koji čine Stefan Milojković (bubanj), Ivan Stanojević (bas), Vladimir Jovanović (gitara) i Miloš Blagojević (gitara).

 

Zapažene nastupe imali su na Nisville Jazz festivalu 2014. godine u Nišu, Bedem Fest-u 2015. u Nikšiću i na festivalu Omladina 2015. u Subotici na kojem su osvojili prvo mesto. Neke od njihovih numera su se pojavile na kompilacijama URBANIS(H) I i Black Planet Records: Balkan Under the Radar III.

 

Pred vama je "Ko se nađe, tu smo", debi album benda, na kojem se nalazi osam numera koje čine jednu konceptualnu celinu. Nišlije će vam u trideset minuta dočarati ambijent svog kraja doživljen iz specifične vizure ovog sastava. Tevarbulebra će vas na ovom albumu povesti u šetnju i razgledanje svoje muzičko-tematske arhitektonike koja se stilski nalazi na granici izmedu fanka i rokenrola, često uklopljenih u neparne ritmove, sa akcentom na gruv i eksperimentalnu melodiju.

 

Album je snimljen tokom 2015. godine u studiju Čedomira Ilića u Nišu, dok postprodukciju, miks i master potpisuje Stefan Milojković. Omot je delo Aleksandre Đorđević

 

Ovaj nesvakidašnji album ovog nesvakidašnjeg sastava je u formi besplatnog preuzimanja objavila nezavisna onlajn etiketa Druga stvar (www.drugastvar.com). Oni su tu, pronađite ih!

 

bandcamp za dz

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...