Jump to content

2016.08.21. *Tvornica kulture, Zagreb* Clutch


VoivodBG

Recommended Posts

Clutch, underground rock heroji iz Marylanda, premijerno će nastupiti u našim krajevima, I to u nedjelju 21. kolovoza u zagrebačkom klubu Močvara.

 

Osnovani daleke 1991. Clutch su do danas objavili 11 studijskih albuma, surađivali s cijelim nizom velikih imena scene, i u procesu postali vjerojatno najpoznatije ime žanra koji se danas naziva groove rock, kao jedan od podžanrova stoner rock pokreta. Ozbiljniji proboj bend je doživio petim izdanjem, “Pure Rock Fury”, objavljenim 2001. godine kada su zahvaljujući singlovima “Careful With That Mic”, “Immortal” i “Open Up The Border” ulovili zapažen airplay na američkim rock radio stanicama. Definitivnu globalnu afirmaciju doživjeli su albumima “Blast Tyrant”, “Robot Hive/Exodus” i “From Beale Street To Oblivion” objavljenim sredinom 2000-tih.

 

U svojoj karijeri Clucth su na turneje išli s imenima kao što su Motorhead i Mastodon, odsvirali su vjerojatno sve značajnije festivale na svijetu, a u Zagreb dolaze na turneji na kojoj promoviraju aktualno izdanje “Psychic Warfare”, objavljeno u listopadu prošle godine.

 

Ulaznice

Ulaznice u prodaju idu već u srijedu 17. veljače po early bird cijeni od 100 kn. Ta cijena traje do 11. travnja kada se penje na 120 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 140 kn.

 

Službena prodajna mjesta:

• Dirty old shop, Tratinska 18

• Rockmark, Berislavićeva 13

• Aquarius CD Shop, Varšavska 13

• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Dakle ovi šampioni su rasprodali Močvaru za 2 dana! Pol godine uoči giga! Nakon konzultacija s bandom i managementom, koncert se seli u Tvornicu kulture. Bile su i neke open air mogućnosti, ali band želi za svoj prvi nastup ovdje imati klupski gig, znoj saunu i dobar provod. Ulaznice kupljene za Močvaru vrijede naravno i za Tvornicu kulture. Kako jako idu karte, preporučamo svima da požure. Koncert će ostati u Tvornici kulture, rasprodao se ili ne."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prilično je jednostavno - imaju kulturu odlazaka na koncerte prosto

 

ako gotiviš bend - kupiš kartu i pogledaš ih, ako ne gotiviš bend - svejedno kupiš kartu i svratiš malo ako si u mogućnosti

 

nema tamo sad mnogo više fanova ovakve muzike nego ovde, nego prosto mnogo veći procenat ide na certove

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

E stvarno koliko nas braca rvati jebu sto se koncerata tice, place mi se. Mastodon, Clutch, pa pre toga Isis, da i ne nabrajam dalje, dok kod nas mozes samo da racunas da Blind Guardian nece propustiti vise od godinu dana da ne svrati, bolje da se ljudima obezbedi stan u Beogradu, da se ne cimaju. Nista protiv njih naravno, i super da makar neko dolazi, samo bi bilo lepo da nasa rokersko-metalska publika zeli da se otvori i za nesto drugacije malo.. :no:

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...