Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

to baš i ne bi bila najsmislenija koalicija.

 

Pa zašto?

To je ono što Fapril i gomila bivših glasača DS-a, i LDP-a nikako ne može da shvati. Radulovićev program je mnogo sličniji desnici nego DS-u. Nedavanje para stranim investitorima, smanjivanje poreza, ukidanje agencija, ukidanje finansiranja NVO, jako zdravstvo, školstvo i državne institucije, otvaranje srpskih banaka... i td.

 

Ali on neće sa desnicom u koaliciju upravo zato da ne bi izgubio bivše glasače DS-a i LDP-a, koji i ne gledaju program, nego misle da je Radulović nešto novo, odnosno da je izmislio toplu vodu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slusaj Faprile, Radulovic hoce da gura svoju politiku do kraja u interesu srpskog naroda. Za razliku od Pajtica, Tadica, Cede i Canka koji rade samo u svom interesu jos od 5 oktobra a tu svoju bolest su preneli na ovog psihopatu od premijera posto su dopustili da se napravi SNS da bi se srozali radikali.

 

Lepo je rekao covek cim Vucic trazi 150 miliona dinara da se pusti za Cedinu Fidelinku kao da je to macji kasalj i jos kaze " Trebace ti " nema tu vise sta da se prica, pljuju se a zajedno pljackaju drzavu.

 

  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...