Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

imamo li predstavnike mladenovca ovde? jel radi lik sta korisno u skupstini?

 

Ја колико сам испратио објављују на сајту шта се ради скупштини, најављивали су да ће објављивати где се троше парe,Имају и неке идеје,, дај да за месец дана видимо и ово:

 

Грађански покрет „Само јако!“ ће уз помоћ стручњака из области јавне управе и планирања развоја градова до 1. октобра саставити два стратешка документа која се тичу покушаја суштинских промена – „План реорганизације општинске управе“ и „Упутство за грађанско освајање власти“. Уз постављање одборничких питања, покушаја да се понуде одређена решења проблема грађана (тренутно је фокус на „Метропаркингу“) – ово ће бити начин на који ће деловати организација која се представила као оригинални ПОКРЕТ за промене, а не стандардизована политичка странка.

 

Писали су и о деловању комисија у скупштини, притискали нешто око квалитета воде за пиће. У принципу труде се, али је питање шта се из опозиције конкретно може урадити на локалу.

 

У принципу је сам Бели мање-више маскота, други људи воде причу.

Edited by El Karnisero

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...