Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ne mora ništa da nađje, već samo da radi ono sto radi najbolje - da laze kao pas.

http://informer.rs/v...cica-1519856984

 

Aha... pa ako Informer nije pozvrdio duel, to je kao da Vučić nije potvrdio. :)

 

E pa super onda. :) Ako je Boško ovo izmislio, ekstra je :haha:. To je efikasno političko trolovanje.

Sada Vučić mora da kaže da ne želi duel.

Bravo Boško!

Jebi Boško!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa je l' vidiš da na kraju ipak potvrdjuje, zvali su ga, pa su u Informeru osrali priču kako se Boško sam tu gura a Vučić se neboi nikoga do Boga pa tako ni Boška te će držati sutra busiju u pola 9 na Hepiju a Boško nek dodje ako sme :)

 

Pokvari mi Čmarić wishful thinking

 

Podržavam i ja Boška ako laže :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raspisao se Radule:

 

Uništavaju nam živote već gotovo 30 godina. Deca nam beže iz zemlje. Kradu sve što se krasti može. I meni i Bošku kažu da smo agresivni ?!? Ja sam ljut. I ne poštujem ih. Krivi su mi. Razumem da niste navikli. Ali na taj "vaš" način smo stigli dovde. Mora PROMENA.

 

I zaista me ne interesuje kako izgleda dok govorim činjenice. Ja neću da vas foliram. Ja se ne prenemažem. Ja kažem direktno u lice. Odbijam da se ližem sa ljudima koji su nas doveli dovde. Razumem da niste navikli. Ali to kako ste navikli nas je dovelo dovde. Mora PROMENA.

 

Preporučuju nam svakodnevno: da se ližemo sa svima jer su se setili pred izbore da izgovore magičnu reč da su "opozicija", da pričamo kako "samo da skinemo SNS", kao svi smo drugari, kao nema veze ko je šta radio, jer može Informer to da iskoristi protiv ... Mora PROMENA.

 

Odbijam da ćutim. Niko ko zloupotrebljava javne resurse mi nije drug. I ako dozvolite da to što Informer ili Pink mogu da objave utiče na to šta ćete reći, onda ste postali njihova krpa.

I razumem da bi ste vi "taktično", ali to "vaše" taktično nas je dovelo dovde. Mora PROMENA.

 

SNS je najgora vlast koju smo imali do sada. Istina kojoj moramo da pogledamo u oči je: sve lopovluke i obmane su preuzeli od prethodne vlasti i usavršili ih. I kontrola medija i partijsko zapošljavanje i nameštene tendere i reket. Možda vam smeta kada ovo kažem. Ali je ISTINA.

 

Ne sviđa vam se kako napadam SVE koji su krivi za ovo kako danas živimo. Vi biste samo SNS ili da to radim "suptilno".

Radim najbolje što umem. Iskreno, do daske, bez kompromisa. To sam ja. I možda zaista ne valja tako. Ali taj "vaš" način očigledno ne radi. Mora PROMENA.

 

Već gotovo 30 godina svi zajedno učestvujemo u nameštenoj igri u kojoj glavne uloge vode udba, Kurta i Murta. Zato PROMENI IGRU. Glasaj za PROMENE. Glasaj za listu "7. Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate"

  • Upvote 7
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vučkove novine.

 

Stigao je Radule i da se posvađa sa Somborcem na tw, lud je, potpuno lud :haha:

Zato što je Somborac napravio strip u kom Radule sve i svašta obećava, a nema plan kako da do toga dođe. Što naravno nije istina i zato se pvaj pokačio.

 

Već sam govorio za neke prethodne izbore i rasprave - DJB je jedina politička opcija koja ima koliko-toliko realan plan, a ne spisak lepih želja. Ja ne kažem da oni nude najbolja moguća rešenje, niti da bi nam bilo bolje ukoliko bismo uradili sve što oni predlažu. Ali iza njihovih planova i politika stoji kakva takva analiza. Možda je pogrešna, možda je zasnovana na lošim ulaznim informacijama, ali nešto su mislili i smislili. Svi ostali, bukvalno svi (i Dveri i NDMBGD i PSG i NS i DS i SPS i SNS...) nigde nisu govorili na koji način će uraditi to što obećavaju. Ili bi da država uzme stvar u svoje ruke ili bi da Rusija uzme stvar u svoje ruke, opet bez ikakvih činjenica kojima će potkrepiti tvrdnju da je to moguće i što je još gore, da će biti neke koristi od toga.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Somborac ih proziva upravo zbog dela plana, jer niko danima ne odgovara na pitanje otkud im procena da od neizgrađenog građevinskog zemljišta može da se naplati 100 miliona evra poreza i to je odlično pitanje, pošto oni o tom novcu i oporezivanju te imovine govore kao o najbitnijem elementu njihovog finansijskog plana za Beograd

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koliko sam shvatio, u tih 100 miliona bi bili uključeni i ostali porezi na impovinu. tj. postojeće nekretnine. E sad ne znam da li o tome odlučuje grad ili država, ali znam da su pričali da će do određenog dela (imovine) biti jedna stopa, a da za veće količine (ono što imaju Vučići, Šešelji, Mali...) znatno veći porez. Ne znam koliko ima kvadratnog prostora (stambenog i poslovnog) u BG-u, ali za 100m godišnje ti treba 500k nekretnina po 200€. E sad, ko ima samo jednu garsonjeru od 30m^2, platiće 50€. Ko ima 5 ari stanova, plaćaće 1000€ godišnje.

 

Za to građevinsko zemljište i može da se uzme dobra para, jer je reč o ogromnom i još uvek praznom prostoru (Luka, Savamala, Makiš....)

Edited by Dead Man Drinking

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...