Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

On 11/1/2021 at 9:01 AM, Dark_Elf said:

https://rs.n1info.com/vesti/danica-vucenic-devalvacija-profesije-na-savesti-je-svima-nama/

Zašto neko ovoj drugosrbijanki ne objasni da je devalvacija (novinarske) profesije počela sa njom? 
Ona je ta koja u svojim emisijima prva počela da bezobrazno prekida goste (pri tom, veoma često, uopšte ne kapirajući o čemu gost priča). 
Ona je ta koja u emisiju dolazi sa čisto subjektivnim (drugosrbijanskim) stavom, i pokušava da nameće svoja debilna razmišljanja, iako bi samo trebalo da je domaćin, i neutralna. 

Doduše, evo sad se setih, Mira Adanja Polak je bia možda prva od tih koje su srozavale profesiju, ali to svakako ne znači da Danica može da kaže nešto na tu temu, i da deluje iole ozbiljno. 

Pozdravio te Vučela, kaže dobar si čovek ;)

Evo i končanog odgovora/dogovora za referendum - ne treba da izađe polovina.
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/289368/Vlada-usvojila-predlog-Zakona-o-referendumu-Ukida-se-cenzus.html
Da je AV pametan, pa da podmetne priznanje Kosova, dogovri se sa Kuritjem da isti referendum bude i kod njih, natera svojih 700.000, privuče bar 300.000 svojih protivnika koji se slažu s tim, plati još toliko (nije da su njegove pare) i reši konačno to pitanje. Jedino što onda ne bi imao čime da nas zamajava. Ali pametan je on, smislio bi nešto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recesija, ta opaka boljka, hara i razjeda privredjavanje; Amerika već odredjeno vreme kuburi s budžeti, japanska se berza ljulja kao mala ladja na uzburkanom okeanu.

Nemačka privreda posrtje zbog ovo njihovo ujedinjenje, a boga mi, gospodje i gospodo, ne cveta cvetje ni u naše preduzetje. Dolazi vreme reorganizacije, transformacije i sistematizacije. I zato mi ne smemo da se opuštjamo, već da 'vatamo korak s reformu, s finansijski tokovi i prilivi. Da vratjamo Evropu, da vatjamo svet!

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...