Jump to content

Izbori


Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

On 9/24/2022 at 6:44 PM, Srbin Hamza said:

tako moja tetka imala 80/50, nepodnošljivo totalno

a ja posle 5 jaja nasoljenih, pršuta, sira, 2 kafe pa 105/75

zato mi i u teretani jedno pola sata treba da se zahuktam

Imaš pritisak kao neko žensko čeljade.

On 9/24/2022 at 11:20 PM, Demon Seed said:

Ali švalerke su veći stres, a to je višak kortizola, a kortizol smanjuje testosteron.

To ako si loše odabrao švalerke. Ako si iskusan onda smanjuju stres. 😁

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

kakvi bre Talijani, što reče moj deda partizan, to vojnik nikad nije bio

kad su bili gladni odu i gledaju Talijane, sačekaju dok skuhaju makarone i onda zapucaju, ovi pobegnu, pezzo di merda, vafancullo, mamma mia, sve ostave, čak i puške. Moj deda dođe na tople makarone i novo naoružanje i municiju

još buljuk Talijana ostao u Jugoslaviji posle. Imaju dobre pesme o crvenim brigadama, ali sve je to mekano ko kuhana špageta

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

čuješ nije se desilo a ono žabari, ustaše i četnici sede u kafani i loču rakiju, svuda po netu fotke. Talijani, kakva vojska takvi i automobili.

eo ti još jedna koju nećeš verovati. Pošto se to sve dešava kod Drvara i Grahova, Nemci krenu puc puc ožeži ožeži, neki put i sa tenkovima, ali ne mogu po kozjim stazama da dohvate partizane, a ovi ih opet gađaju kamenčinama sa brda. Kamenjem na tenkove, i Nemci im ne mogu ništa, a, šta misliš?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa oni su bili sami protiv svih jbt i na kraju pobedili, kakvo junaštvo!

Mislim da svaka propaganda ima svoju mitologiju.

Ali slaže se sa tim tvojim jedan deo što su moji đedovi crnogorski četnici svi pričali, kako je veći strah među narodom bio kad uđu partizani u selo, nego Italijani, jerbo su više terorisali stanovništvo.

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Zašto lepo nemci i francuzi ne ponude rusima da se povuku sa kompletne Ukrajinske teritorije (uključujući Krim) i da im čak rusi ustupe malo teritorija, a zauzvrat, da Rusija napravi veliki korak ka Evropskoj Uniji, i da se otvore neka poglavlja? 

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evropa nije htela, mogla ni umela da integriše Rusiju 300 godina, al baš sada će. Nažalost, ako Rusija ne propadne pod Putinom, Evropa će. Bukvalno jedina nada mi je minorna istraga nemačke komisije u vezi oštećenja na Severnom toku. Ako otkriju upletenost Amerikanaca videće se svetlost na kraju tunela. Ako ponove da su Rusi onda imamo borbu do smrti jednih ili drugih.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeste vi kropljeni, verujete da je Elf ovo ozbiljno pitao? Jbt kako ne registrujete ironiju posle 20 godina na forumu? Pa Elf tim ironičnim pitanjem ilustruje besmisao Evropske Unije kao organizacije, u ovim okolnostima rata i odnosa sa istočnoevropskim zemljama, a za njega je Rusija najbitnija evropska zemlja i onda njemu dođe još veći besmisao... On je neprijatelj EU, zar mu ne piše u sig-u, ne znam, na mobilnom sam... Nego znam kako je (iz iskustva), vama se više priča vaše mišljenje nego što vam se razmišlja o pitanju...

Ajde @HUMANe da te navučemo da dižeš tegove, ne ide ti uz death metal da ne dižeš. Ja sam primetio da kad sam u fazi sex droga nasilje i strah, sluša mi se black metal, a kad sam u fazi trening, ishrana, pravoslavlje, čojstvo, junaštvo i svijetli obraz, tad mi se sluša death metal... Tačno mi je afinitet prema podžanru u korelaciji s nivoom testosterona, neverovatne stvari. Ispada HUMAN u pravu, stvarno je Gehenna pičkast bend. Zato HUMANe eto ti vrv imaš viši nivo testosterona čim se uvajbuješ i sa Benediction i Jungle Rot, znači da si barem u tom smislu talenat za dizanje. Ostaje samo da se vidi kakva ti je fizionomija zglobova i da se odabere adekvatna varijacija mrtvog dizanja.

Jbg meni npr. slušanje None So Vile-a uz trening povećava šansu za povredu. Uz Benediction mi je tamanica, uz None So Vile se napalim da dižem do smrti. Pažljivo dižite!

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...