Jump to content

Olimpijske igre 2016.


Јарослав

Recommended Posts

Delpo je igracina I ljudina.Da GA pvrede nisu urnisale,uzeo bi on Jos slam-ova.Sad svi Su fol iznenadjeni neuspehom,umesto da budemo iznenadjeni uspehom nasih sportista.Vecina radi na cist entuzijazam,cesto uz pomoc stapa I kanapa.Vaterpolisti se pate da odu na bilo koje takmicenje,a svi ocekuju samo zlatne medalje od njih.Svi Su zaboravili prosle OI kad Su medalje doneli oni od kojih se to nije ocekivalo.Sad opet ista prica I opet Su svi iznenadjeni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da je Delpo zdrav koliko nije, imali bi Nadal, a pogotovu Djoković par manje GS titula. Delpo je fantastičan na betonu, pogotovo što gine za zemlju, za razliku od nekih.

Za sada veoma sramotan nastup naših, vaterpolisti brljaju, ali bolje sada nego kad krene nokaut faza, košarkaški turnir je dosta jak i izjednačen od 2-8 mesta, teško je predvideti domete.

Novak može da se koliko toliko izvuče u dublu ako osvoji zlato, mada teško će to da ide, bliži se Sinsinati, očigledno mu se ne zajebava ovde za 45K.

 

Toma Diploma izbaksuzirao turnir svojim prisustvom.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Idi sa OI baksuze od predsednika, idi iz predsedničke fotelje, ma idi u pizdu materinu.

Vučiću pederu!!!

 

Pa jebote šta se ovo dešava, mislim nije tragedija ali ako se po jutru dan poznaje od OI od kojih smo najviše očekivali u zadnjih deset odina dobićemo kara bananu, ne verujem u usere poput Milice Mandić.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

U principu nije nesto ni bitna utakmica. Mislim da je i bolje da budemo cetvrti na kraju, izbegavamo Spance u cetvrtfinalu a i Amere u polufinalu. Ko god nam dodje od ostale boranije u onoj grupi mozemo da ih dobijemo. Hrvatska, Argentina, Litvanija - isti nam djoka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...