Jump to content

2017.03.25. *Dom omladine, Beograd* Swans, Little Annie


badass

Recommended Posts

swans dižu buku do oko 115db. za sve sa kartom biće obezbeđeni zaštitini čepići za uši i čekaće ih na ulazu prilikom cepanja odsečka. no, svejedno, ukoliko već imate svoje zaštitne čepiće, ponesite iste jer ovi koji su obezbeđeni za 800 posetilaca su ograničeni u tom broju, a džabe su, pa da ne bude da nekome fali.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nema.

:tehkista:

 

ne umem ja ovo da opišem. Neverovatno iskustvo...telesno i duhovno... :da: Teško uporedivo sa bilo kojim drugim koncertom na kom sam bio...ikada. Malo cu da odmorim od koncerata posle ovoga, svi ce da zvuce...pa mlitavo. :haha:

Van ovoga :haha: -skor pun DOB, šarena, al super ekipa, fenomenalan merch. Trajalo preko 150'. Odslušao bez jebenih čepića, nek ide život...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve sto je covek rekao gore...

 

Posle prvih 15min sam skinula cepice, ali kako smo bili ne bas tako blizu bine zvuk je dovoljno gruvao da osetis svoje unutrasnje organe.

Skroz transcendentalno iskustvo, jer noviji materijal zvuci kao mantra koja se ponavlja i koja te sve vise i vise raslojava, svaki jebeni sloj tela i duha... Neverovatno iskustvo...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stvarno nemam rijeci za ovo sinoc... bio sam skeptican kad je ovaj bend u pitanju, ali poslije ovoga koncerta su me definitivno kupili. Zao mi je sto nijesam isao na onaj iz 1987, pa da uporedim. Bas neko vantjelesno iskustvo, Gira je lud skroz.

 

Pozdrav za ekipu! :pivopije:

  • Upvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

U pravu su ljudi kada kažu da im nijedan koncert nije sličan prethodnom. Ali kada bi me pitali koji mi je bio bolji i draži, uvek ću reći Budimpešta pre 6 meseci.

 

Evidentno je bilo da je Đira premoren, svaka njemu čast što u svojim šezdesetima tambura sve u šesnaest, ali umor sustigne čoveka i odrazi se to na koncert. Iako je za nijansu bio brutalniji nastup (dosta kakofonije), gubio se intenzitet tokom svirke. Simpatično mi bilo to što Đira odjebao većinu tekstova naspram prethodnog puta i više se pustio u mantranje.

 

Da neko nešto pogrešno ne shvati, drago mi je što sam ih gledao u svojem gradu, verovatno poslednji put, ali bolje je kada ih uhvatite sveže.

 

Little Annie mi bila simpatična, ima žena odličnu boju glasa, samo je šteta što ubrzo to postane dosadnjikavo, jerbo fale silne orkestracije sa albuma.

 

Drago mi je zbog ovih nevernih toma koji su smejali bendu da su sada oduševljeni. :da:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...