Jump to content

2017.05.17. *Dom omladine, Beograd* Wovenhand


VoivodBG

Recommended Posts

Kakvo veče sinoć!

 

Prvo su me prijatno iznenadili mladi slovenci koji su bili predgrupa. Čista radost življenja, svaka čast. Uz to, kidaju kako sviraju. Kupio sam i njihov cd, čisto da ih podržim.

 

A onda... Jebi ga, teško je biti objektivan, spiritualno iskustvo. Bio sam u prvim redovima i kad je krenulo putovanje, kao da je trajalo pola sata, dok sam se osvijestio - bilo je gotovo.

 

Nemoguće je izdvojiti vrhunce koncerta - cijeli koncert je bio vrhunac. Možda Salome ili The Refractory ili bilo šta drugo, svejedno je. Svako će imati svoje.

 

I ovaj set perfektno funkcioniše, iako bi nekome možda (na papiru) moglo zasmetati to što je naglasak u potpunosti na posljednja dva albuma. Međutim, uživo to apsolutno nema nikakve veze. Ritual je kompletan i kad se sve završi - to je to, ništa ne nedostaje.

 

Čista magija.

Share this post


Link to post
Share on other sites

EDIT: Da, kad razmislim - ipak je Salome i Swaying Reed jedna za drugom bio vrhunac koncerta.

 

potpis na sve sto si rekao od reci do reci, posebno ovo za set

 

Da, kad pročitaš set, ne možeš ni sanjati da ovako funkcioniše i da melje ovakvim intenzitetom. Nije nedostajala nijedna stara stvar sinoc. Bilo je baš onako kako treba da bude.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je bilo znatno bolje nego pre 2 godine, ali ni prineti onom koncertu iz 2009. Mada, nije ni uporedivo verovatno- kao da je u pitanju drugi band, repertoar je skroz promenjen, stil, sve...Od nasleđa 16 HP i ranih WH možda je ostao onaj okićeni mikrofon... :bigblue:

Sve ok, dobar koncert po svim parametrima, ali mi jednostavno ova...pa, faza, WH ili bolje reći DEE najmanje prija...što je, opet, krajnje subjektivno.

Publike sinoć bilo najmanje u odnosu na prosle BG koncerte. Jel se meni samo učinilo da je trebalo da bude dole u sali a ne u Amerikani?

Merch preskup, ne kupujem više majice za 20 evra pa da dođe ne znam ko. Nek se jebu sa tim cenama ovde.

Edited by Mickey mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oni koji su napred kazu da je svirka bila fantazija, a oni koji su nazad kazu da je bilo onako. Zato su oni nazad, a drugi napred :P

 

Ja nemam nikakve zamerke, zvuk je bio stvarno brutalan, plus prvi put gledam bend uzivo plus nisam ih nikada ni slusao.

 

Tako da je svirka za mene bila jedno potpuno novo iskustvo, i jedna od najboljiih svirki na kojima sa bio.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...