Jump to content

Slægt


Grobodan

Recommended Posts

То је то, мада је чудна светлост на тој слици и не види се добро колико је заправо дебео тај картон. Диск уживо изгледа много боље. Наравно, и лобање се добијају у пакету :)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 7 months later...

Gledao ove sinoć kao predgrupa Execration-u.

Iskreno mi album nije ostavio neki utisak, dobri delovi ali bez konstantnosti, uvek negde tamo na sredini albuma mi odlazi pažnja.

Uživo malo bolja priča, doduše može da ima veze i sa time što su samo 35min svirali :haha: Zvuk je na sva tri benda generalno bio dobar (Reptilian prvi svirao), samo je Slægt iz nekog razloga odlučio da im treba prenapanjen bas pa je to često pokrivalo melodičnije delove.

Glavni utisak koliko je mlada ekipa, bukvalno ih vidiš kako izlaze na scenu i više je neki 'awwww' nego metal! utisak :haha: Ne pomaže i što su bacali neke super-ozbiljne black metal face, mislim da treba čoveku neki corpsepaint da to ne bude smešno sa onim bejbifejsom.

 

Anyhoo, može i bude nešto od ovih u budućnosti, pratiće se.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 4 weeks later...

Evo ga album za dl https://yadi.sk/d/0DzZ5iii7c0DFQ

 

Ovo im je jedino izdanje za sad na kom nisu napravili znatnu promenu u odnosu na prethodnika, što će reći našli su dečaci svoj zvuk. Dakle The Wheel je istog stila kao Domus - prirodno ukrštanje black i heavy zvuka. Dečaci jesu ali dobro informisani o prošlosti omiljenog nam zvuka, kako i sami kažu u tekstu Forever restless forever wild, with darkness bred in immortal rites, čisto sumnjam da su ove paralele slučajne. Takođe kao što je početak prošlog albuma ličio na MF, tako početak Being Born (Is Going Blind) meni zvuči kao Into the Infinity of Thoughts. Dosta poređenja ali ipak originalna svirka, ja ne mogu da se setim benda koji zvuči kao oni. Sve u svemu još jedan seksi album.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...

Jeste da su mi uzivo ostavili utisak kao Tribulation sa Ali ekspresa ali ovi decaci albumski i dalje ostaju bas dobri. Na ovom novom bih jedino promenio produkciju, gitare su mi bas tihe i pretanke ali pesme su konkretne i zabavne. Ne palamude mnogo, spakovali sve u 40 min, proleti dok se slusa, totalno zarazno i zabavno u toj sferi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

Nije loš album naročito kad ubace malo thrashy finte kao u Kiss from a night na tu blackened heavy osnovu, ali meni i dalje ovaj bend hoće da zasmrdi na "Tribulation za sirotinju" etiketu, naravno mnogo manje atmosferično i sumorno. Obrnuću još koji put, nije album naporan i razmetljiv, sasvim je u redu ali ništa za obaveznu lektiru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...