Jump to content

2017.10.13. *Dom omladine, Beograd* Paradise Lost, Pallbearer, Sinistro


Night Prowler

Recommended Posts

jebote al to i mene, kao pušača, jako iritira, majku mu ispoštuj bend ako te već zamole, pa ispuši paklu ispred posle, na kraju krajeva ako je baš frka odaberi jednu pesmu koju ćeš da preskočiš.

valjda doom kad je bio u NS, još na najavi koncerta su to istakli i momentalno napraviše ljudi haos zbog toga

 

ako je lokal pušački a bend se ne buni, to je naravno druga priča.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prodao me prijatelj, prodao me brat. U iskušenju sam da prvi put odem solo na cert, a tako nešto praktikujem samo u retkim situacijama u inostranstvu. :(

 

Nemoj biti sama kad je rock galama!

 

 

 

 

 

Prokleta niska bina u Domu omladine.

Paradise Lost mi je nekako na prve 3 pjesme djelovao poprilično po deafultu, bez nekog elana, zvuk je nekako bio čudan i prigušen, mada mi je tada odgovaralo što nisu previše pojačani i preglasni. Kasnije je, srećom, uz uticaj alkohola i sveopšte atmosfere, koncert prerastao u fantastično veče.

Nekako mi se u više navrata javljao (pozitivan) utisak klupske atmosfere, da li zbog mahom prigušenog svijetla na bini, kao da sviraju u neuporedivo manjem prostoru od one sale.

 

Što se tiče pregrupa, poslužile se svojoj svrsi. Sinistro je privukao pažnju zahvaljujući "artističkim" manirima njihove pjevačice, a Pallbearer je dobro vozio oporim stazama duma, taman dovoljno da im koncert prođe kao za čas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kao prvo, Avast antivirus prijavljuje da je ovo obmanjliv sajt, te ne mogu da mu pristupim, a da ga ne deinstaliram (Avast, ne sajt).

Drugo, iako bez prevelikih očekivanja ovo je bio zaista dobar nastup Paradise Lost, i meni lično jedan od boljih koncerata. Samo je mala poseta ostavila onako, neki utisak, jer, da se ne lažemo, nije bilo više od 400 duša na koncertu...No, što reče moj prijatelj Milan zvani Barton, "Mi smo došli, a ko nije - njegov problem". I tako je, bez daljeg.

Remembrance, Shadowskings, Embers Fire, The Last Time, As I Die...klasici koji su ipak odskakali u odnosu na ovu "muljavu" Medusu!

Dao Bog zdravlja - opet se vidimo PL i mi... :da:

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja dobih Enchantment, Eternal ( :rockdevil:) i True Belief umesto Shadowkings, Embers Fire i As I Die, ostalo isto sve. Vrhunski prostor i odlicno ozvucenje, i hvala bogu visoka bina :D

 

Pallbearer takodje odvalio, sto se onog Sinistra tice, nisam nikad ranije slusao, nije lose ali glavni utisak mi je da riba preteruje s onim epi napadima na bini :haha:

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...