Jump to content

Recommended Posts

Onomad kad sam "ugušio forum", ima par godina :haha:

Već ga vidim kako čita ove poruke i fantazira kako plačem da me se primi u Stubove 😄

Jbt ok ima Državni Posao dobre fore, šalim se ja malo, al' ne može niko da mi kaže da "Djus ti radis za sns levijatane" i Djusova replika "on se ne bavi drugaricama, on se bavi životinjama" nisu neprocenjive :haha:

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mnogo je bila naporna epizoda, imala je momente gde sam se smejao na sav glas, jer u toj džiberskoj kombinaciji Juice i njihovih glupiranja umeju da ubodu.

Previše su se pretukli od alkohola, i najveća greška je napravljena sa ovim spominjanjem Levijatana. Glavata je lepo trebao da objasni, hej drugarici mi prete putem instagrama jer je uslikala srednjak pred njihovim kombijem i to podelila na story. Video sam šta su pisali devojci od toga da je kurvetina i da je treba ubiti. Takve stvari su za policiju i to treba da se prijavi.

Što se tiče drndanja Đusa, verovatno je dobar sa ovim, pa nije hteo da komentariše, ali i ogradio se od početka, i onda je sve eskaliralo jer su navalili. Pride spominjanje kokanja vođe i udbe i SNS.

Nešto mi  se javlja da će Joca I Nidža show da bude ukinut uskoro ili će da najebu kao beli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 hours ago, Kumodraski Vo said:

STA TI DECKO RADIS..

Hvala što si ga odmenio brt...

3 hours ago, VoivodBG said:

 

Malo bezveze što se nisu pobili a sad ga čikaju ali da citiramo Djusovog kolegu iz iste medijske familije, JOVA IMA MUDA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veća muda bi bila da su to uradili dok su strasti bile velike i u toku emisije. Malo mi je jajarski taj zonfić, kao brate mi te volim Đuse, volimo te izvinjavamo se, i sada kada je otišao idu na taktiku skupljanja pregleda sa ovim beef-om. 😄

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slažem se ali normalan lik ne bi smeo ni ovoliko... Ali i Djus pičketina i je prevrnuo i šutnuo sto i onda kad je krenulo unošenje KOA PRIĆA KOA PRIĆA i nije nastavio, Jova mu reko da može da ga nokautira jednim udarcem znaći... Msm ipak nema smisla da Jova od koliko, 27-8 god, prvi nabode legendarnog repera (sa ili bez navodnika, ko kako voli) od 40, dok kamera snima to krivićno delo...

Jeste malo kao onaj vic o zeki koji se kod kuće seti da odgovori medi koji ga isprozivao, i jeste skupljanje pregleda, ali većina ne bi smela da preti Djusu da će da ga kolje u video klipu, da ne pričamo da je dokazano opasno zamerati se botovskoj parapoliciji, bukvalno najjači beef između repera kod nas ikad :haha:

I evo gledam opet ovo prevrtanje, lepo je Jova stao pred njega kao ae kreni šaebilo, ne mislim da je ispao pička...

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne mislim da bi bilo pametno njih, da su dokumentovali da su udarili na njega, svakako bi to onda bilo za zatvor. Nije ista stvar kada se biju tamo neki anonimusi sa neta, pa je to ljudima interesantno, a drugo kada dođe Đusko.

Svakako treba da naprave majice sa Đusom koji prevrće sto, to bi bio hit posle ovoga i najpametniji potez.

Najgore što ovde može da se desi, da se izmire i da ih niko ne dira od dotičnih grupacija, ali bi time onda izgubili ovu žišku.

No, videćemo šta će se desiti do sledećeg Joca & Nidža show, jer su u kratkom roku nakupili dosta jakih njuški.

Breaking news Ničke ima novi EP od 3 pesme:
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 hour ago, VoivodBG said:

Svakako treba da naprave majice sa Đusom koji prevrće sto, to bi bio hit posle ovoga i najpametniji potez.

Sem što zakonski nemaju pravo to da urade, a? Neće Đus da dozvoli da ga prodaju na svojoj majici...

Ne znam koliko vodi ka izmirenju ovaj njihov novi klip koji si okačio... :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne mora nužno Đus da bude na majici, može taj prevrnut sto samo. Ne možeš da tužiš ako nema fizičke sličnosti sa njim. 🙂

Videćemo kako će se stvari odvijati, ali mislim da će ovo brzo da splasne i neće ići dalje. Ako sam pogrešno procenio, super. 😄

Share this post


Link to post
Share on other sites

Msm da treba da smanje sa alkoholom tera ih na agresiju i taj los trip da ulaze u licne stvari. Ok jeste se Djus istrigerovo zbog bihalija ali sad sam gledao par sati strima i tacno se vidi nakon par rakija da krene jocino divljanje i smaranje, pa su i u cetu mu pisali mrs na trafiku. A onda on popali i nidzu pa krenu zajedno, smarali ga nesto oko canetovog sina itd neke stvari oko drugih ljudi gde ga stave u poziciju da prica lose o njima. Za bihalija su ga isto smarali 50 puta dok nije pukao. A realno je dosta izdrzao, 4 sata do tri ujutru. Bez veze ovo za storije de ga prozivaju nakon sto se rastali i pomirili. Sve u svemu djus je kralj ispao, kad pogledas isecak deluje ti da je seljak iz rijalitija ali nije bas..

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bravo vole, dopada mi se što si pokazao glas razuma ovde i dobro pratio šta se sve zbivalo. Đusko je ispao korektan, i lepo ih izvozao za Marinu, a i dobro se nosio sa Glavatim koji samo traži frku u poslednje vreme. To se dalo još videti od Vojko V emisije.
 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni se čini da je ovo kombinatorika previše alkohola i spida. I što je Glavatog spucalo ovo za vojsku, hteo je u neku ruku da pokaže da je odrastao i izgleda da je odbijanje teško palo. Meni samo žao Nidže, stvarno mislim da nije loš dečkonja, nego to ti je kada te ekipa ponese pa onda na talasima niskih strasti, hop hop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kako Glavata odbijen, ja sam mislio da će biti ministar odbrane... Msm koa prića sad, šta zajebavate, Glavatu spucalo neuspelo odrastanje, dok Đusa spucalo što je dobar s levijatorima, kako ne držati Glavatoj stranu u toj situaciji :mrgreen:

Ček bre el vi radite za sns levijatane?

 

Ima tu uglova... Ja nisam ni pokušao razumno da posmatram, zar to nije poenta emisije od početka, kapiram da je fora kao sad kad su postali malo veći i dolaze im jači gosti, sad oni to treba malo da uobliče po nekom standardu novinarskom, da postanu tu neki Galebovi, ja se ne slažem... Poenta treba da ostane da Ajs, Vojko, Djus i slični dodju u nestabilno okruženje na intervju :haha:

 

Kako Nidža dobar, Nidža je pseto! Dok je Glavata smirivao ovog i pokušavao ljudski da se sporazume s njim (sem naravno one fenomenalne rečenice :haha: ), Nidža je podbadao i pričao o tome kako radi za službu... I ako je, što se mene tiče, ali daleko od toga da je bio pristojniji od Glavate tih 15min od kako je pomenut Levijatan. A sad tokom cele emisije ako su ga nešto drkali pa je kulminiralo, ne menja mi drastično stvar, ide gas...

 

 

Edited by Demon Seed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...