Jump to content

Novi početak - komentari


Baal

Recommended Posts

Aha pa ono logično ti kao admin u ime svih Kuruza, Angelystora, Grobova i Blagoja iritiranih mojim postovima da me dobronamerno priupitaš...

Možda da definišemo malo bolje ''komentarisati sve'', ''ugušiti forum'', ili ne daj bože da definišemo i merimo doprinos forumu pa će biti manje nezahvalničkih opaski, mada je razumljivo da ti kao neko ko je doveo forum u vozno stanje ne pridaješ postovanju preteran značaj u smislu doprinosa forumu :blek:


U međuvremenu čujem da ignore opcija odlično radi.

 

Ugušio, čuš čuš

Edited by Demon Seed
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Logično je da kad neko ustane na levu nogu i vidi da su moja 4 posta na forumu u razmaku od 20 min, počne da se žali kako gušim forum i postujem na svaku kako kažu, nije ni prvi ni poslednji put.

Odmah da ti kažem da se ne bi mučio, da ništa posebno neće da se promeni u mom postovanju, i dalje će biti on-off sa periodima kad sam manje i kad sam više aktivan, i dalje će biti sprdnje i neozbiljnih postova, i verovatno ako me ne bude mrzelo će biti i dalje i kilometarskih ''ozbiljnih'' postova koje vi koji se žalite za ''spam'' ni ne čitate, niti u takvim diskusijama učestvujete, nego cherry pick samo ono što vas ubode u oko u momentima kad niste baš najraspoloženiji zbog nekog levog razloga koji veze nema sa mnom i forumom... (jer da ima, to baš i ne bi bilo normalno)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 minutes ago, Angelystor said:

Jel si probao bar nekad da malo isfiltriraš misli, da ne sručiš baš svaku misao u post, da ne mora baš na svaki tok da se replicira nešto? Ovo pitam bez ikakvog sarkazma.

Bez sarkazma isto kao što je ''bratac, el' moraš na svaku da komentarišeš?'' dobronamerno :haha:

 

Ajde ipak da zamislimo da je to ozbiljno pitanje iz paralelnog univerzuma - ne pišem na forum sve što mislim, moš misliti onda tek kako moj mozak radi i koliko sam pun sadržaja, ne? :blek:

Opet, moje postove koji su filtrirani, formulisani, trimovani od uzrečica/ponovljenih reči, ovog nekog debilnog online slenga itd, (i editovani, za šta ste me isto prozivali kmeee), ti ni ne čitaš, niti učestvuješ u ozbiljnim diskusijama. I što bi mene onda bolo da uvažavam tvoje primedbe na moj stil pisanja, mešanje celavice i čupavice itd, da bi tebi i pojedinima yum bio lep i uredan kad uđete, baš onako kako ga vi zamišljate, tipa max 3-4 komentara između dva linka za download albuma :D

Primer dobronamernog ti je ona moja preporuka da koristiš Soulseek, a ne ove vaše sarkastične opaske. :P

 

Mada je uvek zabavno kad počne šorka, idemo sad malo circle jerk plusevi

 

spacer.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jebote, dal moraš od svega butthurt da praviš.

Postove ovakve, i veće,  dužine sam prestao da ti čitam, jer imaš toliko nekog pad-ovanja da izgubim vremena dok nađem suštinu šta si hteo da kažeš. Najbolji primer mi je skoro DsO tema gde si samo nabacao neke wall-of-text post-ove (sa linkovima na wall-of-text reddite), i još jedan za drugim, i lično mi se stvarno ne provodi toliko vremena čitajući to.

Ja te pitam kao neko ko još uvek posećuje forum uopšte, što je svakako manjina, učestvovanje sam smanjio odavno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čuš čuš

Nije lepo da drugom podmećeš svoj butthurt :haha:

 

Niko te ne tera da čitaš kilometarske postove, al' je komično kad ozbiljne postove ne čitaš, a buniš se za neozbiljne kako guše... Sve bolje mišljenje imam o gosn. Kuruzu koji me je lepo blokirao kao čovek da ne bi dolazio u situaciju da licemeriše :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 minutes ago, Demon Seed said:

 

Niko te ne tera da čitaš kilometarske postove, al' je komično kad ozbiljne postove ne čitaš, a buniš se za neozbiljne kako guše...

Ja sam baš obrnuto u prethodnom postu napisao :]

Ja radim silent ignore, ako vidim da ste ti ili nele zadnji negde ostavili komentar, verovatno neću da se trudim ni da kliknem na temu :haha:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nele je katechon koji čuva forum od sigurne smrti, ali shvatićete to jednog dana ko zna kad, veliki geniji često ne budu adekvatno prepoznati za života.

1 hour ago, Angelystor said:

Ja radim silent ignore, ako vidim da ste ti ili nele zadnji negde ostavili komentar, verovatno neću da se trudim ni da kliknem na temu :haha:

Podržavam to maksimalno, gledaću nadalje da mi se ne omaČinje kombinovanje ćelavice i čupavice u istom postu, pa da tako i ostane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ta prozivka za promašenu tastaturu ti pala skoro teško kao ono za glisando koliko vidim?

Čovek i kad pokušava sa tobom normalno da priča, ti upadneš u neki max defense fazon, svaka rečenica se analizira kao neki napad.

1 hour ago, [Nocturno] said:

Dobro je, nije moj zemljak Nergal u pitanju. 

Ma kako Neša, on em ne dolazi na forum više, em ga u životu nisam zvao Nele :haha:

 

Edited by Angelystor
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...