Jump to content

Pogledajte sva ta lica košarkaša s razglednica - SP u košarci, Kina 2019. godina


kuruz

Recommended Posts

Picka celava realno kriv. Nigde ga nije bilo da trgne ekipu, jebena zona i 

 udvajanje i utrajanje Bogdanovica i to je to od nas. Guduricu se zahvaliti jos danas, Micicu je trebalo i posle prve utakmice. Lucic i Bjelica bolje da su sedeli kuci i da su se lecili, pogotovo Bjelica. Lucic nije bio los u odbrani.

JOKICU LJUDINO

POSTENJACINO

DODJI DA TI CELIVAM TU TVOJU CASNU I POSTENU RUKU

Svinja debela. Djordjevic nema nista trenersko u sebi. Gerijatrija i jebeni pajac Rudi Fernandez pisali po nama. Onaj Klaver nije povezao preko 5 poena 5 godina u nazad.

  • Like 1
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sreta objasnio, jedina prelazna ocena Bogdanovic, nad kojim je igran flaster, pa je opet dao 26 poena.

Jokic, sta reci, treba neko da ga isamara, da se ne ponasa kao pekmez, kurcio se nad onim kepecom, sad su ga pravili malim majmunom. Rasko Katic bi bio korisniji danas.

Mislim da je atmosfera narusena zbog nezadovoljstva Milutinova iz prosle utakmice, sto je uz anemicnost u skoku u odbrani rezultiralo porazom.

Koliko u ovakvim utakmicama fali Kalinic, stavis polumrtvog Jokica na peticu, Bjelica, Kalinic, Jovis Bigdanovic i bog da te vidi.

Ima vremena za popravni, ali dovoljno je da Argentinci preslikaju taktiku Spanaca i da bude zajebano.

 

  • Like 2
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baš kvalitetno pucanje po šavovima. Jedino pozitivno iz svega ovoga mi je Bogdan, isto što reče i HM, flaster a opet 26 poena. Očajan odgovor na zonu, očajan odgovor psihički takođe. Eto vam ga Jokić jebo vas Jokić, prs'o k'o na basketu da je nekom. I onom Bjelici ne znam koji je kurac sa koncentracijom, celo prvenstvo je u fazonu da će svakog trena lopta da mu ispadne.

A i Šarenac car, kako je rekao da smo do sada dobili sve četvrtine i u svakoj sem jedne dali po bar 20 poena, tako nam se ovi usrali u život i nijednu više četvrtinu nismo mogli to da ponovimo :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nasi se usrali i to je to. Lako je bilo nabijati razliku protiv Filipinaca a sad ne mogu da povezu dva dodavanja, nema ko da sutne spolja, mora Jokic da sutira trojke. Argentinci zasluzeno idu dalje, igrali hrabro, borbeno plus bolje sutirali. Kod nas jedino Jokic, Bogdanovic i Jovic igraci koji prave razliku ..... i da smo prosli Ameri bi nas ponizili, tako da .... videlo se protiv Spanaca gde smo

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...