Jump to content

Pogledajte sva ta lica košarkaša s razglednica - SP u košarci, Kina 2019. godina


kuruz

Recommended Posts

11 hours ago, Мајор Гашпар said:

Jbg, najbolje da Jokicu i neko popusi dok odmara, cisto da bude kao u Denveru. 

Pa nije on Novicki sa 11 indijanaca, pa da moraju svi da igraju i trce za njega.

Pa i ovo je tačno. I u NBA je malo trenera koji bi uradili što i Malone, podredili igru svom centru, dali mu toliku slobodu, em što to nije moguće ako imaju još neku veću zvedu u timu. Ali se Denveru to isplatilo ove godine, da su imali jednog pouzdanog šutera spolja mogli su lagano u finale konferencije. Što je zbog nedostatka zvezda i neki krajnji domet ove ekipe.

Dečko jednostavno ima odličan pregled igre, kao da sedi na tribinama. Ali nije neko ko sam rešava utakmice, već mu treba podrška raspoloženih igrača i trenera u postavci igre.

Sve je ovo Sale znao, jednostavno mu prevelik ego nije dozvolio da igru celog tima prilagodjava Jokiću. Ego je razlog zašto i Milutinova nakon nekih čarki u svlačionici skoro da nije ubacivao protiv Arg, iako je ovaj imao odlične partije pre toga. Odlične obzirom na očekivanja od Milutinova...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da se manemo palamudjenja, debeli lik nema tajming da skoci usled nespremnosti i skoci neki debil
Pumprla pored njega, potom kasno reaguje i kasno krece na tog istog Pumprlu koji poentira lagano na tabli.  Hvata se dah, popunjavanjem mehanizma negativne povratne sprege, nesto slicno sto radi i Pumprla koji nije na nivou profesionalnog kosarkasa. Milutinov je duplo bolji i spremniji igrac od Jokica. Sve do jedne medalje do sada smo osvojili minimum 70 posto na odbranu, pojedinacnu i timsku, tu bilo koji diletant pravi sranje ovog tipa sto se sada desilo. Ne moze Jokic da bude Dzordan pa da dodje nespreman, jer Dzordan nespreman je i dalje bolji od svih. Jokic nije ni og koga. Nijedan jedini tim ne bi sve mogao da podredi u fiba kosarci, jer to tako ne ide. Dovoljno je prosto, nije to raspali nba. Drugi sport otprilike. Timska odbrana nase reprezentacije je smrtno ranjena neigranjem pre svega Milosavljevica i Kalinica, a zatim igranjem nekoga ko to ne moze da isprati, a to je Jokic. Bjelica je takodje bio kritican u odbrani, bas zbog tih prilagodjavanja i ocekivanja od Jokica. Uostaom, ako lazemo Vujosevic Svinja i ja, ne lazu rezultati.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 hour ago, kuruz said:

debeli ima najviše tip-in koševa u Americi, to je ono kad se odbija po obruču, pa on vrati u koš
doktor za tajming

Milutinov bolji kurac

debeli >>>>>>>>>>>>>>>>> Metalika

Koga briga sta on radi u Americi? Tu sprdnju od kosarke ne bih nikada ni gledao da nije kladionice. Dosao je nespreman, bio ocajan u zagradjivanju prostora i cuvanju igraca. Poremetio se dobitnicki tim zbog idiota, a on dosao nespreman.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...