Jump to content

Alcatrazz


Runner

Recommended Posts

U nekoj praistoriji foruma je postojala tema, ali sada je pretraga ne izbacuje. A opet mi bezveze da ovo kačim na "Novitete" jer mi se čini da se nekako ta tema vremenom isprofilisala mahom za mlađe UG heavy bendove. :) Pa zbog toga da otvorim novu temu, iako koliko je uopšte relevantno da se piše o Alcatrazzu u 2020? :haha: 

Uglavnom, nakon 34 godine pauze izlazi novi album pod nazivom "Born Innocent", a od starih članova, pored Grahama Bonneta, tu su još i Gary Shea na basu i Jimmy Waldo na klavijaturama. Sve gitare na novom albumu je odsvirao Chriss Impellitteri, ali je na albumu potpisan kao gost. Ima još gostiju na albumu, pa je recimo ovu stvar ispod napisao Steve Vai.

 

A što se tiče stare diskografije, kad već otvaram temu, da kažem da mi je prvi album "No Parole From Rock'n'Roll" sa Malmsteenom stvarno odličan, praktično bez greške i i dalje ga povremeno pustim. Drugi album, sa Vai-om, "Disturbing the Peace" mi je ipak primjetno slabiji, ali ima dobrih pjesama na njemu, bez dileme, a treći, "Dangerous Games" je i meni, kao i vjerovatno svima, najslabiji, ali ipak ima taj neki simpatični i ušećereni AOR šmek, plus je omot baš onako 80s. S tog albuma mnogo volim stvar "Ohayo Tokyo".  

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...