Jump to content

VoivodBG

Recommended Posts

facebook

instagram

bandcamp
 

Quote

Mladi beogradski metal bend Havarija najavljuje debitantski EP pod nazivom “Smrt iz korena” koji će zvanično biti objavljen 27. novembra na njihovom YouTube kanalu, kao i na muzičkim platformama Spotify, Bandcamp, Deezer…

– Ovaj EP predstavlja mesece napornog rada i truda da naše misli i ideje pretvorimo u muziku koja će biti relevantna ne samo današnjim, mlađim generacijama, već i starijim slušaocima. Mislimo da su poruke pesama, praćene energijom, melodijom i atmosferom, nešto sa čime može svako da se poistoveti – izjavio je Andrej Bogićević, solo gitarista benda i dodao:
– Posle toliko uloženog vremena, trudili smo se da održimo balans između pesama, da iako se razlikuju po tematici i čak po melodiji i atmosferi, svakako funkcionišu kao jedna celina.

Smrt iz korena, cover/ Photo: Promo Smrt iz korena, cover/ Photo: Promo

EP “Smrt iz korena”, čije je snimanje trajalo od kraja oktobra do početka novembra ove godine, sniman je i produciran u studiju Citadela Sound Production od strane Luke Matkovića (Quasarborn).

– Smatram da smo, kao bend, uspeli da pronađemo zajednički jezik kojim stvaramo muziku. Nadamo se da će slušaoci osetiti poruku i osećanja koja smo pokušali da prenesemo, ali i da sami pronalaze individualna značenja u svakoj od pesama i tako na svoj način učestvuju u stvaralaštvu – kazao je Nikola Rodić, ritam gitarista benda.

Havarija je nastala krajem 2018. godine kao treš metal bend. Trenutnu postavu čine: Adam Adam (vokal), Nikola Rodić (ritam gitara), Andrej Bogićević (solo gitara), Antonije Karin (bas gitara) i Katarina Friščić (bubanjevi).

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 10 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...