Jump to content

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • 9 months later...
  • 4 weeks later...

a3578773072_10.jpg

Don't you Want to Use Me 2022

https://polywhyofficial.bandcamp.com/album/don-t-you-want-to-use-me

Album je konačno tu, moram da priznam da su mi legli i vokali, dosta podsećaju na HORSE the band. Muzika je nabadačka i energična, i tu i tamo se čuju lepe fintice na gitarama, a i bubnjar brat drži sve pod kontrolom. Produkcija utegnuta od strane Matkovića, picikato. Ko ovo ne posluša kvari sebi pronalaženje jednog od najboljih domaćih albuma iz ove godine i novog favorita. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ja sam i dalje pod jakim utiskom. Ne mogu da verujem da konacno imamo bend koji moze da ode u svet i da pokosi sve strance bez pardona. Svirali su kao da ih prokelte duse hada vuku nazad i nije bilo stanki. Najbrutalnijih i najhaoticnijih 40tak minuta, koje znace na muzickim daskama, a zvuk, perefektan!

Dizem i snimak skoro citavog koncerta, za koji dan. Uzgred jako sam iznenadjen i ostalim bendovima, pogotovo Reflectionom iz Gornjeg Milanovca, metalizirani screamo, jako zajeban pevac koji se bas lozi i daje na stejdzu i ubavi dzitarosi. Uzeo sam i njihov disk, jer sam prvo mislio da ce biti neko prduckanje.

Nadimac su klasa, onaj Daca treba da se bavi stendapom, jer kada je kod bilo neko stelovanje toliko dobro serucka izmedju pesama da ne mozes, a da se ne nasmejes. Sa druge strane iako nisu moja solja caja, mislim volim ja kec kec kec, iznenadio sam se koliko su jebeno zategnuti i kako se lako menjaju svinjokolj i halfordski nemam jajca evnuh sam vokali. Pride masa se najvise nalozila na njima i bilo je bas nasilno, sutke, stejdzdajvovi kakvi se samo mogu sanjati. Za kraj su zvali citavu publiku na binu, a samo su dosle klinke metalke divljakuse. 😄

Sretoh i Spasketa iz Ground Zero, ispade da se covek preselio za Bege, i da i dalje postoje i rade na novom materijalu i obelezice 20 godina! sada krajem godine u Novom Sadu, oleeeee!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...