Jump to content

2022.11.18.*SKCNS Fabrika, Novi Sad* Kanda, Kodža I Nebojša, gosti Nemeček (HR)


VoivodBG

Recommended Posts

📣 Kanda kodža i Nebojša nastupiće 18. novembra u SKCNS Fabrici, a uz njih će, kao predgrupa nastupiti i bend iz Hrvatske, Nemeček.
📌 KKN je objavio novi, deveti studijski album "Beton”, a publika i kritika se slažu da je ovo jedno od njihovih najboljih ostvarenja, po nekima i njihov najbolji album. Kako bilo, svakako je najzreliji, a KKN je na kreativnom i izvođačkom vrhuncu, što svaki novi nastup potvrđuje. 
📌 Evo šta neki od kritičara kažu o novom albumu čije ćemo izvođenje imati prilike da čujemo 18. novembra u SKCNS Fabrika:
💬 Umesto da se priklanjaju diktatu silom tupe javnosti, kojoj nedostaju kriterijumi i za ustajanje iz kreveta, ovi ljudi su otkrili u čemu su dobri, a onda su to radili – i rade – najbolje što umeju. (Aleksandar Žikić, nedeljnik Vreme)
💬 Ako uopšte postoje zvuk i rima koji u isti mah oličavaju grad i prirodu kako hodaju uporedo, javljajući se jedno drugom samo u snovima, onda se oni sigurno nalaze začarani na albumima Kande, Kodže i Nebojše. (Zorica Kojić, Danas)
🎟 Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.200 dinara i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena će iznositi 1.500 dinara, a ulaznice će moći da se kupe na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova. Koncert će početi u 21 čas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 7 months later...

Žene zaslužuju radost i pažnju u svom životu. Male geste pažnje poput komplimenata, malih poklona ili čak samo provedenog vremena zajedno mogu im donijeti ogromno zadovoljstvo. Poklonite joj cvijeće (Cvjećarna cvetekspres.rs ) Radost koju pružamo ženama utječe na njihovu emocionalnu dobrobit i jača naše odnose. Nemojte zaboraviti ih razveseljavati i primijetit ćete kako im osmijesi postaju svjetliji, a srca ispunjena radosti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...