Jump to content

2023.02.11.*Jugošped, Beograd* BICIKL ◉ iframes ◉ DJ Zìxíngchē


VoivodBG

Recommended Posts

c904d97a662fc7560413bd39697ad59d

Inverted Spectrum Records se vraća u Beograd i donosi veče jedinstvene muzike koje će istovremeno biti i zagrevanje za novo izdanje "The Music of the Secret Society that Owns Belgrade" festivala, u planu za proleće 2023. U subotu, 11. februara, posetioci tajne koncertne sale u Jugošpedu će imati retku priliku da posvedoče nastupu kultnog benda BICIKL, njihovom prvom koncertu posle četiri godine, zajedno sa iframes, elektronskim projektom Damjan Brkića iz Crnog Deteta, kao i misterioznim DJ-em pod imenom Zìxíngchē.

BICIKL:
Čovečanstvo će ovladati procesom fuzije atoma – na putu E87 potez Bjala - Kruškite. Andrej M. svedočiće ponovnom ujedinjenju Lidije V. i Mitra M. Stambol će iznova, ne mnogi, nazivati Konstantinopolj, ne zadugo i ne administrativno. Žarko Đ. i Goran R. će ponovo zapevati unisono. Vitautas Sedmi (iz loze Vitautasa), bez krune, staće pred Litvaniju, Poljsku i Moldaviju. Norvežani će se iskrcati na Farska ostrva, više od jednog puta i pod različitim sigilima. Moamer G. ustaće kako bi mu Nikola S. oprostio poniženje kraj bele zastave na golf terenu u Fontenbluu. Lidija V. obnoviće člansku knjižicu. Jorgovani će zamirisati u aprilu, i opet u avgustu i opet u novembru. Kina će se vratiti Tajvanu, u smislu prerade sirovina. Velika suša nateraće Adu Kale da izroni iz kazana na dvadeset dva dana što će biti dovoljno da se uspostavi infrastruktura. Lidija V. unajmiće BICIKL, litvansku pagansku trupu, radi priredbe nedaleko od Buddha-bar-a u Beogradu, nakon hiljadu i šesto dana njihovog odsustva.
https://centipedefarm.bandcamp.com/album/chertamy-i-ryazamy
https://www.facebook.com/B1C1KL

iframes:
Iframes je projekat elektronske muzike Damjana Brkića, gitariste, kompozitora, improvizatora i programera iz Beograda, koji je na lokalnoj sceni aktivan i u grupama Crno dete, Klopka za pionira i The Cyclist Conspiracy. Beskonačni sveti loop, od nojza, džeza, turbo etna i ambijentalnog panka, kreiran na licu mesta pomoću sintisajzera i kompjutera, gradi se i razgrađuje u krug dobijajući stalno nove oblike. Tako zvuči Iframes uživo, a najnovije studijske snimke možete čuti na albumu Crossorigin iz 2022. godine:
https://iframes.bandcamp.com/album/crossorigin
https://belabuka.com
https://www.facebook.com/iframesmusic

DJ Zìxíngchē:
ডিজে জিক্সিংচে সিক্রেট চিফস 3, পোস্ট-পাঙ্ক এবং লোক চরিত্রে অভিনয় করবেন। অথবা হয়তো অন্য কিছু।

------------------------------------------------------------------
UPUTSVO ZA DOLAZAK DO SVEČANE SALE U JUGOŠPEDU: Sa parkinga ući u zgradu kroz narandžasta vrata. Popeti se na prvi sprat. Posle stepenica, ući pravo u sobu sa narandžastim liftom. Proći hodnik sa rešetkama na zidu. Na kraju hodnika, proći kroz vrata levo. Ne silaziti niz, niti se peti uz, stepenice. Proći kroz sobu sa parketom. Proći kantinu sa plavo-belim pločicama (blizu ste, kroz prozor sa leve strane možete videti Svečanu Salu). Iz kantine levo, pa ponovo levo.
Ulaz: 300 din. (Slobodan ulaz za muzičare koji su se već bili deo "The Music of the Secret Society that Owns Belgrade" kompilacija i festivala.)
https://www.facebook.com/invertedspectrumrecords

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...