Jump to content

Behemoth


MissionVao

Recommended Posts

Definitivno najbolji Blagi,ali kakis puno. Napravite vi originalniju muziku koji kurac.

 

Ljudi,meni je In The Absence Of Light pobedio,saksofon,poljski,akustare,i onda opet se ukljucujemo u haos. Sto vise slusam album sve je bolji,ma svaka im cast. Jebes originalnost,kad su izneli kako treba ovo. :D

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

skoro nikad ja ne zameram kad bend koji osmisli svoj sopstveni prepoznatljiv zvuk uzme da eksploatiše taj zvuk do mile volje, ako to rade opušteno i sa očiglednom voljom. eto recimo Behemoth ili Neurosis, što se mene tiče oni mogu da snimaju jedne iste albume koliko hoće kad je to očigledno njihov fazon u kojem uživaju i ko zna da li bi neka promena stila bila i promena na bolje, na kraju krajeva recimo taj Neurosis je toliko toga postigao u metalu da bar takvi bendovi više nemaju kome šta da se pravdaju, neka rade šta hoće, može im se, kao i Nergalu eto

 

suprotan primer toga mi je recimo Amorphis, koji je takođe osmislio dobru sopstvenu formulu ali su se očigledno već preforsirali i deluje mi da bi oni sad već radije radili štošta drugo (kao onu akustiku recimo) ali moraju da drve fazon ova poslednja dva albuma zbog sigurnijeg prolaza i zarade.

 

no eto, kao što rekoh, meni ovaj novi Behemoth uopšte ne zvuči isforsirano nego baš iskreno i lagano mi teče kao celina, nemam zamerki uopšte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam zasto ti i Talvi pristajete na ovo Blagojevo da album nema originalnosti, album ima svoj smek, ne znam ko normalan ocekuje od Behemotha izmisljanje tople vode, sta treba da bude, avant/prog, da ne bi bilo prezvakano?

 

edit: upade Talvi. Tako je, slazem se :D

 

vise je uticalo sto je darkenov ortak sa vremena na vrijeme

 

Za ovo ne znam sta da kazem xD

Edited by Demon Seed
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

klasicna fanboiska zamjena teza,ja pricam da je zadnji album genericki taman kao i ivanmetal4thalajf bendovi a vi meni sto serem da je neoriginalno.da sad ne idemo ko je ovaj behemoth-ov zonfa prvi provalio,ko je prvi provalio hipergenericki death metal itd,ja pricam sa stanovnista nekog ko je aktivno pratio bend bar 10-12 godina da je ovo jahanje mrtva magarca,pa samo sami procitajte sopsvene prve utiske,a sto ste se ubijedili da je album dobar svaka vam cast,ja bi to volio da ikako mogu za zadnji imolejsn a nije da nisam fanboi.

 

druga prica je imidz,sto se on fura u popularnije medije,anti klerikalska prica itd,postujem,ali jase on vec 10tak godina istog magarca koji je da jebe majku majcinu mrtav.prosto muzika ne moze biti generickija i sa manje strasti,a barem je tu strast imao,i ja sam se nadao da ce da je opet nadje posle bolesti,jer inace simpatisem lika, volio bi kad bi zario i palio po poljskoj i evropi kao nikad prije.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

izmedju witchcult-a i black mass-a ima vise varijacija nego sto behemot ima u zadnjih 13 godina.a jus u jednom stihu ima vise strasti nego citava njegova karijera na kub.da ne pricam da jus vise imaginacije izbaci otpanjujuci pot na fejzeru nego sto je ovaj sposoban svim svojim ultrazajebanim imidzom.

 

jebiga,neko je korektan muzicar i dobar performer,neko je jus oborn.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

mene zanima je l' svi vi ljudi što tvrdite kako se Behemoth ne menja i ne razvija već toliku masu albuma unazad ozbiljno možete da zamislite recimo "Inner Sanctum" ili "Lucifera" na "Zos Kia Cultus"-u recimo?

 

ajde, ovaj novi liči na Evangelion mnogo, ali toliko daleko unazad ići je sumanuto jebote

Edited by Talvi

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja sam mislio da je davno utvrđeno da nije bitno da li je nešto odrađeno milioniti put po istom kalupu, ako je svirka dobra. nisam fan Behemotha, pa ne bih konkretno o ovome da pričam, ali se ova "old shit, new shit" priča vrti svaki put kada neki veliki bend izbacuje nov materijal.

 

prvi se ne bih bunio kada bi, na primer, Overkill izbacio još deset albuma da budu na istu foru kao Ironbound ili The Electric Age.

Share this post


Link to post
Share on other sites

klasicna fanboiska zamjena teza,ja pricam da je zadnji album genericki taman kao i ivanmetal4thalajf bendovi a vi meni sto serem da je neoriginalno.

 

Ovo bas nije nikakva zamena teza, ti tvrdis da je genericki (a to tek sa cime ga poredis je katastrofa), a mi tvrdimo kako nije, nema tu ni z od zamene.

 

ja pricam sa stanovnista nekog ko je aktivno pratio bend bar 10-12 godina da je ovo jahanje mrtva magarca,

 

Evo ove godine je tacno 10 godina kako slusam Behemoth, pa sa istog takvog stanovista i ja pricam. :P

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

izmedju witchcult-a i black mass-a ima vise varijacija nego sto behemot ima u zadnjih 13 godina

Dopao mi se onaj trenutak kada si prošle godine rekao za poslednji Immolation da je smeće, uz iskreno priznanje da si potpuni fanboy. Sada je vreme da i ovde budeš tako realan.

 

Što se tiče samog albuma, nimalo mi se ne sluša, ali ću ga jednom sasvim sigurno pažljivo preslušati. Ona prva pesma je bila generička do bola, ali sam pomislio da uvek može da se provuče mućak. Posle sam čuo "Ora Pro Nobis Lucifer" sa istim zaključkom, a onda vidim da se Talvi oduševljava tom pesmom - dakle, da ne verujem njegovom sudu, po običaju. :haha: A eno, i Nocturno kaže da mu je album do jaja, a njemu se svideo svaki prosečan album death metal legendi u poslednjih godinu dana, tako da... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...