Jump to content

Behemoth


MissionVao

Recommended Posts

12 hours ago, Haos sam ja said:

Novi album nije ništa posebno ali nije sad ni neka tragedija. Ja bih rekao da je malo uspešnija verzija prošlog albuma koji je sam po sebi bio bled i neupečatljiv. Ima ovde šta da se čuje ali em je to daleko od najboljih Behemoth radova em je daleko od nekog trona na koji pretenduju. U svakom slučaju mislim da Behemoth sad već ima prepoznatljiv zvuk i senzibilitet i da su definitivno izgradili svoj brend na postojanim osnovama. Inferno i dalje šuri, a bome je i bas ovde dobar i značajno prisutan. Ja se trudim da muziku posmatram odvojeno od Nergalovog Kardašijan mentaliteta tako da mi ovo nije samo stil, ima i supstance. Za par godina se verovatno ovog albuma neću ni sećati, kao ni prethodnog.

Isto mišljenje. Već po drugi put nisu prišli Satanisti koji je moderni klasik odavno i monument. Ima u pesmama vrhunskih delova ali i baš lagovanja u prazno.

Ja volim to Nergalovo sprdanje i uživam u iskrenim metalskim suzama prolivenim zbog njegovog drkanja. Samo jebi Adame, dosta si nam i ostavio u amanet.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
On 9/30/2022 at 5:49 PM, Talvi said:

gle šta se svira opet

 

Mrsavo, bez muda, sporije nego pre i bez energije.
Isti fazon kao i sa Sculpting the Throne ov Seth sa onog livestream-a..
Imao sam priliku da ih gledam u Budimpesti na ovoj turneji ali sam propustio jer ovo je bas slabo i mlitavo. Neka mi ostane u dobrom secanju poslednji put kada sam ih gledao na BA 2018.
Ima snimak sa Beyond The Gates festivala koji je kao neki otvoreni intervju sa Nergalom gde i on sam kaze da on i Inferno nekada sednu, puste Apostasy ili Demigod i u fazonu su pa mi vise ovako ne mozemo da sviramo. I onda uzmu pa ili prilagode te pesme ili ih ne sviraju nego uzmu nesto sporije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čudno mi je to, meni deluje da Inferno može da svira šta hoćeš, čovek je fanatik za bubnjeve i perfekcionista. Meni on i dalje briše patos sa 99,9% extreme metal bubnjara. Jednostavno je noviji materijal njihov kilaviji i primetan je gubitak inspiracije (osim za šminku, kostime i vizuelni efekat).

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...