Jump to content

Therion


Kakashi

Recommended Posts

Da, i posljednja dobra postava. Te turneje oko Gothic i ona Anniversary iz 2007. kad su svirali cijeli Theli su i posljednje odlične turneje.

 

Inače, ova postava iz posljednjih nekoliko godina je smeće teško. Sad kad je i Lori otišla, jedino još Vikstrom vrijedi nešto, ostale sve bukvalno ne mogu da gledam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imao sam priliku da upoznam Kristofera pre nekoliko godina, zablejali smo 2 puta po nekoliko sati i dan danas se stvarno rado setim toga jer je čovek neverovatan, inteligentan, duhovit, na svaku temu ima šta reći, ma prosto ne mogu da ga dovoljno nahvalim - jednom rečju faca. Tad mi je rekao za Fleurs da ne sme da mi kaže šta je u pitanju jer sprema nešto neviđeno, što niko nikad nije uradio, ja sam maštao o nekim nadoperama i svetom Savi na back vokalima... i dobijem Fleurs. Iskreno ne sviđa mi se ali nemam i dan danas srca da ga pljunem jer je očigledno imao neku svoju ludu viziju koja je u raskoraku sa realnošću ali bar je stvarno originalna ako ništa :haha: . I dalje verujem u njega i bend iz sve snage, neka istera ova čuda iz sebe i da nam još neki masterpiece.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni se Les Fleurs mnogo dopao kad je izasao i dosta sam ga slusao te jeseni. Kako volim da kazem, "osvjezavajuci" album :) Melodican, lak za slusanje, sve hit do hita na francuskom, a opet provucen kroz Therion radionicu i ofarban na njihov nacin. Ova stvar "Initials B.B." mi je omiljena sa tog albuma. Spot je onako, na prvu loptu primamljiv, ali u sirem kontekstu bezveze. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...