Jump to content

Pitanje za mushkarce (ali, zhene, ukljuchite se i vi!)


Whisper
 Share

Recommended Posts

Kako biste se osecjali kada biste saznali da vasha devojka, koja ne nosi samo tu titulu, vecj je zaista neshto posebno za vas, koju volite i koja vas voli, ima vecje sexualno iskustvo od vas?

Da li i vi razmishljate kao i dosta neandertalaca sa Balkana, da je mushkarac frajer ako je kresnuo 10 riba, a da je devojka kurva ako je spavala sa isto toliko tipova?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pored pitanja "kako biste se osecjali", odgovorite i da li biste neshto preduzeli i shta, da li biste preshli preko toga.

Naime, i dan danas slusham priche iz mushkih usta da bi devojka morala da cjuti o tome i da slazhe da ne bi izgubila choveka kojeg voli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A sta bi mogao da preduzmes ,da sutnes devojku samo zato sto je spavala sa vise ljudi ,to je ne cini fuksom,vec jednostavno moze imati vise znacenja.Ja bih se opustio i skinuo bih to pitanje sa dnevnog reda ,a jedno pitanje za tebe u kakvoj to okolini zivis kad slusas takve price ,jadan ti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whisper nemoj da se uzbudjujes zbog takvih komentara... takvi "frajeri" su iskompleksirane sovinisticke budale ciji komentari su krajnje plitki... ali opet sa druge strane nije mi ni lepo da vidim devojku koja na sve strane se hvali koliko puta se sexovala... vec barem da bude umerena! icon_smile.gif U sustini zenama kao da je vec unapred u genetskom kodu preodredjeno da budu stidljivije od muskaraca po tom pitanju... mada ima izuzetaka! icon_wink.gificon_cool.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slazem se sa Moloch-om.

 

>Da li i vi razmishljate kao i dosta neandertalaca sa Balkana, da je mushkarac frajer ako je kresnuo 10 riba, a da je devojka kurva ako je spavala sa isto toliko tipova?!

 

To je odomacen i uzasno glup rezon kojim se sluze, jer nemaju drugi, dizelasi i ostali imbecili u tom intelektualnom nivou. Eh, da su samo balkanci ... icon_smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne treba se uopste zbog toga uzbudjivati, ako pera voli anu onda mu nista nece smetati ako je imala vise seksualnih odnosa od njega, e ali ako je ne voli, onda tek nema pravo da joj kenja i naziva je kurvom(u oba slucaja nema pravo),jedino ako nije bila iskrena prema njemu po pitanju koriscenja zastite sa prethodnim momcima pa i njih dvoje nisu koristili zastitu,ali ovde je i pera kriv jer je ima glavu da misli pa je on trebao da insistira na koriscenju kondoma. Sto se mene tice neko treba da preopre Balkan i da posadi neko novo bilje... icon_smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nikada mi to ne bi predstavljalo problem.Sto kaze Moloch naucio bih nesto sigurno.Mene nervira to kada se** da je ortak faca ako je spavao sa dosta riba a de je ortakinja kurva.Mislim to je takva glupost da to nije normalno.Postoje i muske kurve ili ti sponzoruse.Sto da ne?Po definiciji si kurva kada preko sex-a dolazis do necega sto zelis.Tako da je to takva glupost da to nije normalno.A ti likovi kod tebe Whisper mogu samo da lazu jer to je jedino sto i umeju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da,da,ovdje se slazem sa vecinom.

Bas jadno misljenje,tipicno seljacko.Sex je normalna stvar u nasim zivotima i sta onda ako moja djevojka ima vise iskustva od mene(tacno,mogu samo da nauci pa sam na dobitku,a ne na gubitku).

Ali slazem se s tim da je potrebna umjerenost,jer to je jedna od najboljih vrlina.

Inace kada ste u vezi sa nekom djevojkom,a onda vam dodje neko sa strane uz piotanje:"E,jesi je kresnuo?",sa pogledom punim znatizelje(tipicna baba),kako reagujete?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...