Jump to content

Dargoron


Nesha

Recommended Posts

Eeej ja sam razbio vilicu od drzaca za mikrofon na Nightfallu, pa sad ti vidi...:)

Ono nije prvi, ono je nulti red :)

Mamu vam, mene je zamalo zadesila sudbina Djoleta iz Azazela, kad mi je neko pao na stalak od mikrofona i nabio mi ga u vilicu. Sva sreca te ima tvrde zube!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Metalci, Dargoron 2-og u Valjevu, 8-og u Jagodini, 9-og u Pozarevcu, na HIT-ovima. Promociju albuma u Smederevu ocekujte vereovatno u drugoj polovini decembra. Svi su pozvani!!!!

 

:muzicar::pivopije:

 

 

pozdrav za legende iz Dargorona.....

 

Druze, mozda bi bolje bilo DargorFall !!! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Metalci, Dargoron 2-og u Valjevu, 8-og u Jagodini, 9-og u Pozarevcu, na HIT-ovima. Promociju albuma u Smederevu ocekujte vereovatno u drugoj polovini decembra. Svi su pozvani!!!!

Necu vam oprostiti danasnji Zajecar. Bilo je predobro!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Смедеревски метал састав „Даргорон”

Свет љубави и мржње

Група је прошле године победила на музичком турниру Демо мастерс

 

IPB Image

 

Један у низу бендова који су се појавили последњих година на рок сцени у Србији је и састав „Даргорон”. Претходне две године биле су успешне за групу јер су 2005. млади Смедеревци победили на музичком турниру Демо мастерс, а пре неколико месеци објавили су и деби албум који носи исто име као и група.

„Даргорон” је основан 2002. године а на почетку су, према речима бас гитаристе Марка Цакића, радили обраде популарних нумера група „Вајтснејк”, „Џудас прист”, „Јуроп”… Већ тада се могло наслутити да група свира мешавину хеви, пауер и прогресив метала.

 

– То је једна рокерска и хеви метал свирка са израженим вокалним деоницама – каже Цакић и додаје да су осим њега у бенду и певач Никола Јанковић, гитариста Златко Николић и бубњар Дарко Лазаревић.

 

По оснивању бенда, осим обрада почели су да раде и ауторске композиције. Уследила је пауза, јер су два члана групе отишла на одслужење војног рока.

 

– Чим су се вратили почели смо да радимо песме за албум и неколико месеци касније ушли смо у студио. Пре тога смо победили на Демо мастерс турниру, а као награду смо добили објављивање албума – каже басиста „Даргорона”.

 

На питање како су се определили да групи дају име „Даргорон”, Марко Цакић одговара:

 

– Даргорон у германској и скандинавској митологији означава краљевство црних планина и сенки. Иако многи мисле да то нема много везе са средином у којој живимо ми сматрамо да има, јер живимо у свету где нас окружују и љубав и мржња.

 

Група је до сада свирала готово у целој земљи. Током прошле и ове године бенд је скоро сваке недеље наступао на Хиту недеље у организацији Радија 202.

 

– Најважнију свирку до сада одржали смо у ревијалном делу Гитаријаде у Зајечару уз „Патрибрејкерсе”, „Ван Гог” и „357”. Концертно смо активни и већ планирамо самосталне свирке. Осим тога, радимо материјал за други албум чије снимање почињемо у фебруару наредне године.

 

Momci a mogli bi ste da postavite neke vesti i datume svirki.Onako sajt izgleda prazan potpuno!I sredite galeriju da ne bude onako sve razbacano!

Edited by Stormlord

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stormlord: Ej, pravu si potpuno!! Jbg, previse smo svi zauzeti, a za sada ne mozemo da nadjemo lika, koji bi bio OK administrator. Dovescemo i to u red, valjda uskoro!!

 

Alexie: Ma, ko se, bre, uobrazio. Nego, blam me da ti se javim, posle one tesne majcice od tvog burazera, kad sam je obukao u SKC-u!! :D:D:D Vidimo se!!!

 

Cacanko: Udri po fotkama, slobodno!! Mi smo me(n)talci, za nas kompromitovanje ne postoji!!! :bigblue:

 

 

 

Ej,da!! Nisam bas sve odgovarao kako je lik u Politici napisao, suvise je zbrzao moje objasnjenje o nazivu benda, mitologiji...Sta ces..

 

Dargoron u subotu na HIT-u Boru, 23-eg verovatno u Indjiij!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...