lemmy_sixx Jednostavno nemogu prestati slusati njegov prvi album "Wild obsession".Fenomenalno!!!Ostali albumi mi se bas nesvidjaju,ali su mnogo kvalitetni."Wild obsession" ima bas pravu rockersku atmosferu!!! Sta mislite o Axelu?
Ludi_Burekdzija MNOGO JE KVALITETAN I ORIGINALAN NA SVOJ NACIN! WILD OBSESSION JE BAS PRAVI ROKERSKI INTERFEJS! SVE U SVEMU ZACIN C!ZEZAM SE AXEL JE DOBAR DO BOLA a: a:
lemmy_sixx Upravo tako.Pogotovo pesme "Wild cat","Call of the wild dogs" i "Snake eyes".A i "Hear you calling me" je fenomenalna!!! Ostali albumi su tipicni heavy,i bas mi se ne svidjaju,ali su fenomenalno kvalitetni!!!
STARSHOOTER_SUPREME Upravo tako.Pogotovo pesme "Wild cat","Call of the wild dogs" i "Snake eyes".A i "Hear you calling me" je fenomenalna!!!Ostali albumi su tipicni heavy,i bas mi se ne svidjaju,ali su fenomenalno kvalitetni!!! SNAKE EYEEEEEEEES RULES ta pesma nikad nemoze da me smoti ali i wild cat je strava
Feanor Meni se on uvek dopada, uprkos losim komentarima koje sam cuo u vezi njega. Inace, najbolja stvar po meni je Magic.
lemmy_sixx Inace,pesma "Slave of love" sa Wild Obssesion je cista kradja Motorhead-ove "The chase is better then the catch".Uvodni riff je skoro potpuno identican.
RNA Meni on nit smrdi nit miriše. nemam neko posebno mišljenje o njemu. Malo mi je to previše melodično za moj ukus.
Evil_warning To je iz 1997 godine .Dobra stvar je sto pored odlicnih pesama peva i fenomenalni Jeff Scott Soto. On jos peva na albumima Black moon pyramid iz 1996.god., Eternal prisoner iz 1992.god i na jos jednom ili dva mislim ali te albume nemam.
VEPAR odlican je narocito u periodu kad je pevao soto[kako je mocno otpevao mistreated]. gotivan je i prvi album a pogotovu pesma ,,i wanna hear you calling,,.
Dreadful_Glare Imam samo Shadow zone i Live in Germany i mnogo mi se svidjaju. Stvarno dobra svirka, sa dosta lepih balada i plus odlican pevac.
out_of_cuprija ako ti se toliko svidja ajde da ti prodam onda neki dupli shto sam dobio kao poklon dok sam kupovao NASUM... dupli disk, a dobijesh ga za... evo 400 kintej... nije nikad ubachen u player... eto toliko ga poshtujem pa nisam ni hteo da ga izlazem naporima...